Zoek
Terug

De bakker werkt lokaal

d’n Bekker is groen

PLASTIC DRAAGTASJES
Een draagtas meegeven bij de kassa is een onderdeel van onze service. Tegelijkertijd willen we graag het milieu zoveel mogelijk ontlasten. Daarom vragen wij 10 eurocent statiegeld per plastic draagtas. Gebruikt u uw tasje niet meer, dan kunt u deze weer inleveren. U krijgt dan het statiegeld weer terug.

VOEDSELBANK
Mensen die aankloppen bij de voedselbank doen dit omdat zij te weinig geld overhouden om voldoende (goed) voedsel te kopen.  Het is vaak een eerste stap naar de juiste professionele hulp. Wij staan daarom dagelijks een gedeelte van onze producten af aan Voedselbank Land van Cuijk die zonder subsidie vele cliënten verder helpen.

OPLEIDEN LEERLINGEN
Bakkerij d’n Bekker vindt het belangrijk om jonge mensen te enthousiasmeren voor het bakkersvak. Daarom investeren wij in de toekomst van onze branche. Wij bieden graag stageplaatsen aan in ons bedrijf. Zo krijgt men de kans om zich te ontwikkelen als een volwaardige en vakbekwame brood- en/of banketbakker.

SPONSORING
Bakkerij d’n Bekker is een maatschappelijk betrokken onderneming. Vanuit die filosofie ondersteunen wij veel activiteiten op maatschappelijk en op sportgebied. Wij leveren graag een bijdrage aan uw organisatie of evenement in de vorm van producten. Stuur ons dan gerust een mailtje met uw sponsorverzoek.

denbekker-boxmeer

leerling

voetbal sponsor