Dieta

Hidheni djathin tuaj të preferuar nga Lidl menjëherë. Në të u gjetën gjëra të tmerrshme, konsumi mund të dalë i shëmtuar

15views

Herë pas here, për fat të keq, klientëve fundorë u shitet një produkt që jo vetëm nuk plotëson cilësinë apo standardet e deklaruara, por mund të rrezikojë edhe seriozisht konsumatorin. Produkte të tilla duhet të tërhiqen menjëherë nga shitja dhe klientët duhet të informohen të mos i hanë në asnjë rrethanë.

Mos e hani produktin

Kjo është pikërisht ajo që Lidl po bën tani me një nga produktet e saj shumë të njohura. Është një përfaqësues i një sërë djathrave të dhisë nga kompania franceze Societe Fromagere de Riblaire, të cilat, megjithatë, zinxhiri i shet nën markën e vet Pilos.

Konkretisht bëhet fjalë për djathë dhie me myk të bardhë në formë roleje në një paketë që përmban 200 gram. Afati minimal i ruajtjes së produktit të tërhequr është 29 shtator 2022.

Lidl është relativisht i ngushtë në lidhje me arsyet e tërheqjes së produktit, por duket se është shumë serioze. Raportohet se mund të përmbajë ndotës metalikë. Kjo zakonisht ndodh kur, për shembull, një makinë prodhimi prishet. Si rezultat, mund të ketë pjesë metalike në produkt.

Foto: Shutterstock

Ju mund ta ktheni produktin

Vetë Lidl shprehet se në rast konsumimi mund të ndodhin lëndime, gjë që sigurisht askush nuk e dëshiron. Nëse produktin e keni në shtëpi, mund ta ktheni në çdo dyqan Lidl, edhe pa dëshmi blerjeje. Do t’i ktheni paratë tuaja.

Është e rëndësishme të shtohet se tërheqja ka të bëjë vetëm me një produkt specifik dhe të lartpërmendur. Djathërat e tjerë të dhisë duhet të jenë të mirë.

Foto: Shutterstock