Dieta

Shpjegohet kujtimi misterioz i bukës popullore çeke. Është e keqe, mos e hani në asnjë rrethanë

9views

Pak ditë më parë ju informuam se disa rrjete të shitjes me pakicë kanë tërhequr nga shitja bukën e njohur Penam dhe i kanë thënë klientëve se nëse e kanë blerë tashmë këtë produkt, mund ta kthejnë pa paraqitur faturë. Mund të lexoni më shumë në.

Prodhuesi specifikoi se çfarë ndodhi

Rrjeti Globus, i cili ishte i pari që komunikoi informacionin, u kufizua në një deklaratë të paqartë se buka në fjalë nuk plotësonte kërkesat e cilësisë, ndaj duhej të tërhiqej nga dyqani.

Kuptohet se një deklaratë e tillë zgjoi interes dhe shkaktoi spekulime se çfarë ndodhi në të vërtetë me këtë bukë. Hapat e ngjashëm zakonisht ndodhin kur zbulohet një gabim gjatë prodhimit, ose kur njëri nga klientët gjen diçka në produktin e caktuar që nuk i përket fare. Fatkeqësisht, edhe raste të tilla ndodhin dhe mund të jenë shumë të pakëndshme.

Më në fund mësuam se çfarë nuk shkonte me bukën e thekur Penam. “Nuk kishte asnjë objekt të huaj në produkt, vumë re vetëm disa copa me myk. Ne preferuam ta tërhiqnim nga tregu, ose më saktë vetëm grupin e dhënë. Të gjitha pjesët e tjera përsëri plotësojnë kërkesat tona të cilësisë së lartë 100%. Kështu që nuk ka nevojë të hidhni dolli të tjera. Sigurisht, ne i trajtojmë të gjitha ankesat e mundshme në mënyrë miqësore,”, tha Martin Dolský, drejtor marketingu i Penam, për AAzdravi.cz.

Foto: Shutterstock

Bukë e mykur

Edhe pse frika e gjetjes së një objekti të huaj në bukë nuk u realizua, siç ndodhi së fundmi me miellin popullor “Zgjedhja e gjyshes”, në të cilin u gjetën patatina, kush e di, as ky nuk është një lajm i mirë.

Myku mund të jetë shumë i rrezikshëm dhe njerëzit nuk e presin atë në produktet që sapo blejnë, ndaj nuk janë aq të kujdesshëm sa do të ishin me produktet e vjetra. Shfaqja e mykut në bukë mund të ketë ndodhur, për shembull, për shkak të një metode të gabuar të ruajtjes.

Nëse e keni blerë tashmë këtë bukë, mos e hani në asnjë rrethanë. Supozohet se do të jenë grupe të DMT më 8 dhe 9 maj. 2022. Të tjerët duhet të jenë mirë. Por besimi në këtë bukë tashmë është thyer.

Foto: Shutterstock