Këshilla të dobishme

3 ide të shkëlqyera për të fshehur një pllakë të thyer

10views

Nëse keni pllaka të thyera në shtëpinë tuaj dhe nuk dini si t’i mbuloni, atëherë ne kemi disa zgjidhje për ju në rast se nuk dëshironi t’i ndërroni ato.

Bojë

Lyerja e një pllake të thyer është një zgjidhje shumë ekonomike. Në dyqanet e bojës mund të gjeni një material të veçantë që përzihet me bojë dhe përdoret në të çara ose pllaka të thyera. Aplikoni bojën në çarje me një kruese dhëmbësh ose shtupë pambuku dhe lëreni të thahet plotësisht. Pasi të thahet, fshijeni me një leckë. Aplikoni një shtresë të qartë bojë sipër për një përfundim më të barabartë. Nëse keni shumë të çara në pllaka të ndryshme në një dhomë, mund të përdorni bojë në një nuancë të ndryshme nga dyshemeja për një rezultat më mbresëlënës.

Zëvendësimi

Shumë njerëz nuk duan të zëvendësojnë pllakat e tyre sepse ndonjëherë nuk mund të gjejnë të njëjtat si ato që kanë tashmë. Nëse edhe ju përballeni me të njëjtin problem, ju informojmë se tashmë është në modë që në hapësirën tuaj të keni disa pllaka në një nuancë apo dizajn të ndryshëm nga ai që keni zgjedhur. Pra, nëse keni thyer 2-3 pllaka në pjesë të shpërndara të banjës tuaj, atëherë zëvendësojini me pllaka shumëngjyrëshe, duke i dhënë stil gjithë hapësirës.

Ngjitëse

Ka ngjitëse dhe tatuazhe për pllaka dhe ato janë vërtet shumë mbresëlënëse. Përdoreni këtë metodë për të fshehur të çarat dhe pllakat e copëtuara, apo edhe njollat ​​që janë të ngulitura në pllakat tuaja dhe nuk do të hiqen lehtë. Preferoni këtë metodë në pllakat që janë në mur ose në dysheme që nuk bien shpesh në kontakt me ujin.

spirossoulis.com