Këshilla të dobishme

5 arsye për të pasur gjithmonë një pastë dhëmbësh në kuzhinë

10views

Mund të jetë një artikull që zakonisht e mbani në banjë, por ka ardhur koha t’ju zbulojmë përdorime të tjera të pastës së dhëmbëve që mund të mos i dini.

Shikoni pse duhet ta vendosni në kuzhinën tuaj.

Mund të heqë njollat ​​e ujit nga druri

Fërkoni butësisht pak pastë dhëmbësh në njollën e ujit për ta zhdukur atë nga tavolina juaj prej druri.

Mund ta bëjë rubinetin tuaj të shkëlqejë

Fërkojeni baterinë e rubinetit me pak pastë dhëmbësh dhe do ta shihni që shkëlqen. Vendosni pak pastë dhëmbësh në një leckë, fshijeni rubinetin dhe më pas fshijeni përsëri me një leckë të pastër. Rezultati do t’ju bëjë përshtypje.

Përhapeni pak në duar për të larguar erën e peshkut, qepës dhe hudhrës

Nëse keni gatuar ndonjëherë me ndonjë nga sa më sipër, do ta dini se duart erë për pjesën tjetër të ditës pavarësisht sa herë i lani. Vendosni pak pastë dhëmbësh në duart tuaja, fërkojini së bashku dhe do të zbuloni se era është zhdukur.

Mund të largojë aromat e ngushta

Zakonisht taperat plastike kanë erë të mirë pavarësisht sa mirë i lani. Hidhni pak pastë dhëmbësh në konin tuaj, fërkojeni lehtë dhe shpëlajeni. Era do të zhduket.

Mund të aromatizojë kanalin tuaj të lavamanit

Kur tubi i pastës suaj të dhëmbëve të jetë bosh, prisni pjesën e pasme të saj dhe derdhni ujë të ngrohtë brenda. Lëreni pastën e dhëmbëve të shkrihet pak në ujin e nxehtë dhe derdhni përzierjen në kullimin e lavamanit.

spirossoulis.com