Këshilla të dobishme

Ai zbuloi funksionin e fshehur të tasit dhe filloi. “Gjithçka që kam mësuar është gënjeshtër”, thotë ai

8views

A e dini funksionin e fshehur të tasit të përzierjes? Rezulton se shumë përdorues të internetit nuk e kishin idenë për të deri më tani, dhe kjo ua bën jetën shumë më të lehtë. Nuk do të derdhni aq shumë lëngje dhe përdorimi i vetë enës është më i lehtë. Kontrolloni nëse e keni në dollapin tuaj dhe shikoni nëse funksionon.

Kur gatuajmë, përdorim shumë aksesorë çdo ditë, por jo gjithmonë jemi plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha funksionet e tyre.
Foto: tiktok.com/@richardsalesofficial

Kur gatuajmë, përdorim shumë aksesorë çdo ditë, por jo gjithmonë jemi plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha funksionet e tyre. Tasi i preferuar i përzierjes që shumica prej nesh kemi në dollap nuk mund të ishte ndryshe. Kontrolloni nëse është diku në kuzhinën tuaj dhe zbuloni se si mund ta bëni jetën tuaj më të lehtë në një mënyrë të thjeshtë. A e dinit më parë këtë truk?

Funksioni i fshehur i tasit të përzierjes. Pak njerëz dinë se si ta bëjnë jetën më të lehtë

Pak kohë më parë, një video u publikua në TikTok @richardsalesofficial, në të cilën autori tregoi një funksion pak të njohur të tasit në të cilin shumica prej nesh përziejmë rregullisht brumin.. Është një enë plastike me një dorezë dhe një filxhan matës anash.

Është një dorezë që zakonisht e kapim kur duam të hedhim brumin ose një lëng tjetër në një enë tjetër.

Richard u befasua nga zbulimi i një përdoruesi tjetër të aplikacionit dhe vendosi të zbulojë nëse edhe gota e tij matëse e fsheh këtë funksion. Është një dorezë që zakonisht e kapim kur duam të hedhim brumin ose një lëng tjetër në një enë tjetër. Rezulton se vetë doreza që nuk bie në sy mund të shërbejë si një gyp, duke minimizuar mundësinë e derdhjes së lëngut në tavolinë ose dysheme, dhe vetë detyra thjesht bëhet më e lehtë dhe shumë më e përshtatshme. – “Gjithçka që kam mësuar në jetë është një gënjeshtër”, tha burri në fund të videos pasi e kuptoi se funksiononte me të vërtetë.

Përdoruesit e internetit nuk mund ta besojnë. “E kishim para syve gjatë gjithë kohës”.

Video shpejt fitoi popullaritet të konsiderueshëm. Tashmë është parë më shumë se 8 milionë herë dhe ka marrë më shumë se 800,000 pëlqime. Doli se kishte një stuhi zjarri në komentet nën video, me shumë përdorues të internetit gjithashtu të pavetëdijshëm më parë për funksionin e pazakontë të fshehur të tasit të dorezës.

E kishim gjithmonë para syve.

Ne duhet të padisim kompaninë që nuk na ka dhënë udhëzime.

Unë qaj për lëngun që kam derdhur ndër vite.

Tani as nuk e di nëse po marr frymë siç duhet.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Hidheni në lavaman. Do të shpëtoni nga pakëndshmëria dhe kuzhina juaj do të marrë një erë të këndshme.

Ajo mendoi se kishte gjetur një enë me stil. Ajo e ktheu dhe e la pa fjalë. “Turp për këtë dyqan”