Këshilla të dobishme

Ajo është 190 cm e gjatë, ai është shumë më i shkurtër. Ata duhet të shpjegojnë dashurinë e tyre

6views

Lizzy dhe James kanë një marrëdhënie të lumtur. Megjithatë, ata shpesh duhet të përballen me vërejtje të pakëndshme. Sipas disave, të dashuruarit vizualisht nuk përputhen fare me njëri-tjetrin.

Foto: Instagram.com/@lizzylonglegs27

Lizzy Jade Groombridge nga Cornwall është shumë e gjatë. Ka një gjatësi deri në 190 cm. Kjo veçori e pamjes së saj ndikoi negativisht në jetën e saj për një kohë të gjatë. Lizzy ishte tashmë 182 cm e gjatë në moshën 15-vjeçare. Kjo e bëri atë të ndihej ndryshe dhe më pak femërore se miqtë e saj.

Siç tregon edhe në intervista, ajo kishte probleme të mëdha për të gjetur një partner gjatë rritjes së saj. Në një moment, ajo humbi besimin se do të ishte në gjendje të krijonte një marrëdhënie të suksesshme me dikë. Megjithatë, më në fund ajo u takua me James Hitchens, me të cilin tani është shumë e lumtur.

Ajo është 190 cm e gjatë, ai është shumë më i shkurtër. “Njerëzit supozojnë se burrat duhet të jenë më të gjatë,” thotë ajo.

Megjithatë, marrëdhënia e tyre ngre disa polemika. E gjitha sepse James është dukshëm më i shkurtër se partneri i tij. Burri është 172 cm i gjatë. Për këtë arsye, sipas disave, të dashuruarit janë vizualisht krejtësisht të papajtueshëm. Megjithatë, për Lizzy dhe James, diferenca në gjatësi nuk është aspak problem. – Njerëzit supozojnë se meshkujt duhet të jenë më të gjatë se partneret e tyre. ‘Ky besim ndikoi në jetën time të dashurisë, sepse asaj i vinte turp për gjatësinë time”, pranoi Lizzy në një intervistë.

Falë dashurisë, ajo pranoi pamjen e saj

Lizzy është një kontribues aktiv në Instagram. Profili i saj aktualisht ndiqet nga pothuajse 50 mijë njerëz. Ajo poston shpesh foto me partnerin e saj. Edhe pse ka komente të rastësishme nën to, shumica e ndjekësve janë shumë mbështetës. Lizzy thekson se lidhja e saj me James e bën të ndihet shumë e lumtur. Përveç kësaj, ky burrë e ndihmoi atë të pranonte pamjen e saj.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Droga, sulme dhe dashuri e pakufishme prindërore. Të famshëm që kanë shijuar burgun

Dua Lipa po përmbush ëndrrën e saj për një shtëpi në Shqipëri. Pse atje?