Këshilla të dobishme

Ajo tregoi se si hapet vera pa tapakë. “Do të doja ta dija më shpejt”

7views

Ndonjëherë ndodh që duam të hapim një verë, por nuk kemi një tapash në dorë. Nëse nuk mund ta gjeni hapësin, mos u shqetësoni. Ka shumë mënyra të zgjuara për të hapur një shishe në sekonda. Një nga truket u testua nga një tiktoker.

Foto: tiktok.com/@ty.ree.suh

Ka shumë ilaçe shtëpiake që mund t’i bëjnë disa detyra më të lehta. Ato përfshijnë gjithashtu një sërë trukesh për të ndihmuar në heqjen e verës. Pra, nëse nuk keni akses në një tapash, mund të vazhdoni dhe të provoni një nga këto. Çfarë duhet të bëni? Zgjidhjet janë në majë të gishtave tuaj.

Si të hapni verë pa tapakë? Një TikToker testoi një metodë të pazakontë

Përdoruesi i TikTok @ty.ree.suh vendosi të testojë një metodë shtëpiake për hapjen e verës. Në një kohë, ajo mbretëronte mbi platformën dhe ishte vërtet virale.

Në vend të një tapashje, gruaja përdori një thikë të mprehtë, të cilën e futi në tapë dhe një pirun, të cilën e vari me dhëmbë në thikë. Ajo mbajti takëm në dorë, e përdredhi shishen ndërsa nxirrte tapën. Falë kësaj zgjidhjeje të pazakontë, ajo hapi verën pothuajse menjëherë.

@ty.ree.suh FALEMINDERIT TIKTOK 🥹 Hapni një shishe vere pa hapësin e shisheve me pirun dhe thikë. Unë nuk e përdor më as Google, por më pëlqen këtu

Kur përdorni trukun e hapjes së verës të paraqitur në TikTok, duhet të keni kujdes të mos e prisni veten me thikë ose pirun. Sidoqoftë, nuk mund të mohohet se falë tyre mund të arrini menjëherë efektin e dëshiruar, pa asnjë tapash. Ideja e përdorimit të takëmeve u pëlqye nga përdoruesit e aplikacionit, të cilët lanë shumë komente për të.

“Ti sapo më shpëtove jetën!”

“Sa keq që nuk e dija më parë …”

“Faleminderit, me të vërtetë funksionon!”

– lexojmë në komente.

Jo vetëm një thikë dhe pirun. Si të hapni verë në një mënyrë tjetër të pazakontë?

Përdorimi i thikës dhe pirunit nuk është mënyra e vetme për të hapur verën pa përdorur një tapash. Një tjetër truk është përdorimi i çakmakut. Kini kujdes që të mos digjeni kur përdorni. Çfarë duhet të bëni?

Mjafton të ngrohni në mënyrë të barabartë qafën e shishes me një flakë më të dobët dhe tapa do të lëshohet gradualisht për shkak të presionit që krijohet brenda. Në këtë mënyrë, tapa del pothuajse vetë, por duhen disa minuta.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Ushqimi qëndron i freskët më gjatë në frigorifer. Truk i parëndësishëm

Një makinë larëse “duke kërcyer” është një shenjë se e keni tepruar. Është një gabim i zakonshëm. Mund ta hiqni shpejt