Këshilla të dobishme

Ata erdhën me idenë për të hyrë në kafaze qensh, duke mos pritur që të ngecin.

7views

“Pavarësisht komenteve të pakëndshme dhe kritike, të paktën ky çift po kalon një kohë të mirë. Videoja e marifetit të tyre argëtoi shumë përdoruesit e internetit. Në të njëjtën kohë, ata mund të jenë të sigurt se këto kafaze të veçanta të qenve janë të mirë. Paratë nuk u shpenzuan kot.

Foto: facebook/Mësimet e nxjerra në jetë

Qentë dhe macet konsiderohen anëtarë të familjes në shumë familje. Kjo nuk është për t’u habitur, aq më tepër që në veçanti qentë e kanë dëshmuar shumë herë miqësinë me njeriun, besnikërinë dhe përkushtimin e tyre. Dihen histori se si qentë i shpëtonin fëmijët nga zjarret, aksidentet dhe rreziqe të tjera. Në dyqane po zhvillohen pajisje më të reja dhe më të sofistikuara, me të cilat të rriturit mund t’ia bëjnë jetën qenit të tyre më të lehtë ose më tërheqëse.

Të rriturit erdhën me idenë për të hyrë në kafazin e qenit, duke mos pritur të ngecin në të

Ndonjëherë qentë kanë nevojë për një kafaz. Kafazi nuk duhet të jetë shumë i vogël në mënyrë që qeni të mund të lëvizë relativisht lirshëm pas vendosjes, por mbi të gjitha që asgjë të mos e kufizojë lëvizjen e tij. Një çift që bleu dy kafaze mjaft të mëdha mendoi se do të ishte mjaft argëtuese t’i provonte dhe të shihte nëse kishin vërtet hapësirë ​​të mjaftueshme brenda dhe nëse mund të futeshin brenda pa asnjë problem. Për ta bërë këtë, femra fillimisht e futi partnerin e saj në një kafaz dhe mbylli derën, më pas ajo vetë hyri në kafazin pranë saj dhe mbylli përsëri derën. Askujt nuk i shkonte ndërmend se hapjet e vogla në derë mund t’i pengonin të dilnin vetë.

“Unë jam në panik vetëm duke i parë ata.”

Për fat të mirë, dyshja kishin shumë hapësirë ​​brenda, kështu që ata vendosën të provonin të vetmen rrugëdalje që mund të mendonin. Partneri lëvizi kafazin e tij për t’u përballur me kafazin tjetër dhe më pas nxori majat e gishtave sa më shumë që të ishte e mundur dhe arriti ta çlironte partnerin. Kur ajo doli, e lëshoi ​​burrin. Fatmirësisht të dy ia dolën të dilnin shpejt dhe nuk kishin nevojë për ndihmën e të tjerëve, por ide të tilla mund të përfundojnë edhe në mënyra të tjera. Jo gjithmonë kaq shpejt dhe me kënaqësi. Ata filluan të bëhen krijues. Përdoruesit e internetit u argëtuan. Ata madje bënin shaka se qentë mund të ishin me fat që kishin pronarë të tillë të kujdesshëm dhe të përkushtuar. Përveç kësaj, ata kujdeseshin që dera të mos thyhej lehtë, në mënyrë që të siguroheshin, se blerja ishte e suksesshme dhe se paratë nuk u hodhën në ujë.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Ajo është 23 vjeçe dhe nuk është puthur kurrë më parë. “Ndihem keq e keq”

Ajo po regjistronte se çfarë po bënte dadoja me vajzën e saj kur askush nuk po e shikonte. Ajo nuk mund ta besonte