Këshilla të dobishme

Britney Spears ishte shtatzënë nga Justin Timberlake. Ajo që ylli i tha asaj ishte traumatizuese

10views

Premiera e autobiografisë së Britney Spears “The Woman In Me” po afrohet me shpejtësi. Në internet tashmë janë gjetur pjesë nga libri, në të cilin këngëtarja flet për një shtatzëni të saj, për të cilën publiku nuk e kishte idenë më parë.

Foto: instagram.com/justintimberlake/ instagram.com/britneyspears

“The Woman In Me” e Britney Spears do të dalë në shitje në Shtetet e Bashkuara më 24 tetor. Këngëtarja do të flasë jo vetëm për paaftësinë katërmbëdhjetëvjeçare të të atit, e cila do të jetë pjesë e rëndësishme e librit. Nga fragmentet e para të shpërndara në “People”, mësojmë se ylli ishte shtatzënë nga Justin Timberlake. Megjithatë, me kërkesën e tij, ajo nuk e solli në jetë fëmijën.

“E doja shumë Justinin. Prisja që një ditë të krijonim familje. Ndodhi shumë më shpejt nga sa mendoja.’

– shkruan Britney në autobiografinë e saj.

Britney Spears ka pranuar të mos lindë fëmijën e Justin Timberlake

Nga viti 1999-2002, Britney Spears ishte në një lidhje me Justin Timberlake, me të cilin u shfaq si fëmijë në “Mickey Mouse Club”. Në fillim të lidhjes së tyre, ajo ishte 18 vjeç dhe nuk kishte në plan të zgjeronte familjen, megjithëse mendonte se ishte Justin. Për këtë arsye, ajo priste që një ditë të kishte fëmijë me të. Kjo është edhe arsyeja pse, kur papritur mbeti shtatzënë me të, nuk u dëshpërua si i dashuri i saj dhe u përpoq të ruante gjakftohtësinë.

“Justin definitivisht nuk ishte i kënaqur me shtatzëninë. Ai tha se ne nuk ishim gati të kishim një fëmijë në jetën tonë, se ishim shumë të vegjël.’

– zbulon Spears.

Në fragmentin e “The Woman In Me” të ndarë nga “People”, lexojmë se këngëtari e ka bindur të dashurin e tij që të ndërpresë shtatzëninë.

“Jam i sigurt se njerëzit do të më urrejnë për këtë, por unë rashë dakord të mos bëja një fëmijë. Nuk e di nëse ishte vendimi i duhur. Nëse do të ishte në dorën time, nuk do ta bëja kurrë. E megjithatë Justin ishte kaq i sigurt”

– përmend Britney Spears në librin e saj.

Britney Spears fitoi miliona për autobiografinë e saj?

Botuesja e huaj e librit të Britney Spears nuk ka dyshim se autobiografia e saj do të jetë një bestseller.

“Dëshmia bindëse e gjykatës e Britney tronditi botën dhe tregoi forcën dhe guximin e saj frymëzues. Nuk kam dyshim se kujtimet e saj do të kenë një ndikim të ngjashëm dhe do të jenë pika kryesore botuese e vitit. Nuk mund të ishim më krenarë që më në fund ta ndihmonim të ndante historinë e saj.”

– tha Jennifer Bergstrom nga Simon & Schuster, e cila thuhet se po boton librin e artistit për 15 milionë dollarë.

Kujtojmë se pasi Britney nuk solli në jetë fëmijën e Justin-it, ajo lindi dy djem disa vite më vonë: Sean dhe Jayden.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Burri misterioz puth Britney Spears. Ky përmend divorcin

Historia e ndarjes së Britney. Pas një debati me të shoqin, ajo kishte nevojë për ndihmë mjekësore. Duheshin qepje