Këshilla të dobishme

Burri i dërgoi fotot e familjes nga dhoma e lindjes. Nëna e re u trondit nga ajo që ai kërkoi më vonë

14views

Jenna është një nënë e re e cila foli për përvojat e saj gjatë lindjes dhe sjelljen absurde të bashkëshortit që e shoqëronte. Videoja me rrëfimin e saj arriti në platformën TikTok.

Foto: shutterstock.com/Gorodenoff

Lindja e fëmijës është një përvojë e madhe për shumicën e grave, ndaj është shumë e rëndësishme që partneri t’i mbështesë në momente të vështira. Shumë nëna të ardhshme zgjedhin të kenë babanë e foshnjës me vete në dhomën e lindjes. Jenna nga TikTokers bëri të njëjtën gjë dhe foli për gjërat që i shoqi bëri gjatë lindjes në një video. Videoja është zhdukur nga TikTok e saj, por ende mund të shihet në internet në profilin e Francesca_leigh.

Kur mbante gruan e tij shtatzënë në dhomën e urgjencës, ai mori një rrugë më të gjatë. “Zgjodhi rrugën piktoreske”.

Jenna së fundmi solli në jetë fëmijën e saj të parë. Lindja ishte e vështirë dhe e gjatë – zgjati deri në 12 orë – por pranë saj ishte bashkëshorti, i cili më në fund erdhi për ta mbështetur. Siç doli, gjendja e burrit ishte rritur. Kur Jenna-s i prishi uji dhe ajo kishte kontraktime, partneri e pyeti se çfarë ishte për darkë dhe kur ajo u sëmur dhe donte të hidhej, ai i shtyu një tas qeni.

Jenna vendosi të shkonte në spital, por burri i saj nuk po nxitonte rrugës. -‘Burri im vendosi të merrte rrugën piktoreske për në dhomën e urgjencës. Është një rrugë e re, është një rrugë më e gjatë, ne kurrë nuk kemi shkuar me makinë në spital kështu.” ka pranuar ajo në pamjet e shpërndara në platformë.

Ajo foli për gjërat që bënte i shoqi në sallën e lindjes. Ai ishte shumë i uritur pas lindjes

Gjatë gjithë lindjes, bashkëshorti i saj ishte i pranishëm në dhomë. Vetëm atëherë Xhena zbuloi se ai i kishte bërë foto dhe ia kishte dërguar familjes së saj. Ajo ishte e indinjuar pasi disa nga fotot i tregonin gjoksin. Kur infermieret e urdhëruan të hante diçka pas lindjes dhe ajo vendosi të hapte një lokal, burri i saj i kërkoi gjysmën, duke thënë se ishte shumë i uritur.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Besoni fëmijët tuaj. Ata janë luftëtarë të mëdhenj, kërkon nëna, fëmija i së cilës i shpëtoi mrekullisht

Djali jetoi vetëm 10 ditë. Ai ishte një bekim për prindërit e tij. Shikoni videon prekëse