Këshilla të dobishme

Dy truke për ta bërë pemën tuaj të Krishtlindjes të duket më e plotë

10views

Para se të filloni të vendosni dekorime në pemën tuaj të Krishtlindjes, duhet të përfundoni një hap më pak të këndshëm: Hapjen e degëve. Megjithëse nuk është detyra më argëtuese, është një pjesë jashtëzakonisht e rëndësishme për ta bërë pemën tuaj të duket sa më e plotë, me Career Girl Meets që sugjeron që duhet të shpenzoni 30 minuta deri në 2 orë duke riorganizuar degët.

Megjithatë, edhe pasi të keni marrë kohë për të rivendosur çdo degë dhe për të mbushur boshllëqet e pashmangshme, pema juaj mund të ndihet ende pak bosh. Megjithatë, nuk ka nevojë për t’u shqetësuar, pasi ato ekzistojnë dy truke të thjeshta për ta bërë pemën tuaj të duket më e plotëtë dyja kanë të bëjnë me duke mbushur degët me gjelbërim shtesë.

Mbështilleni kurora rreth trungut

Mënyra numër një, sipas housedigest.com, që mund të krijoni banim është mbështillni kurorë pishe rreth trungut, duke shtuar thellësi në brendësi të pemës. Dhe, në fakt, nuk është e nevojshme të zgjidhni një kurorë që është saktësisht e njëjta nuancë e gjelbër si pjesa tjetër e degëve, pasi nuancat e ndryshme do të shtojnë interes. Megjithatë, një ton më të errët nga pema juaj mund të shihet më realiste se një ngjyrë më e çelur.

Dhe për të shtuar kurorë në pemë ka disa mënyra për ta bërë këtë. Gjykata e Worthing rekomandon që mbështilleni diagonalisht rreth gjithë pemës. Një opsion tjetër që mund të provoni është të filloni nga lart dhe ta mbështillni atë rreth degëve të ndryshme ndërsa lëvizni poshtë secilës anë të pemës. Kur ta bëni këtë, sigurohuni që ta shtyni kurorën sa më afër trungut.

Vendosni degë të vogla në boshllëqe

Por në vend që të përdorni një kurorë të tërë, ju mund të vendosni degë individuale në çdo boshllëk. Kjo do të ishte Zgjidhja më e mirë për ata që duan më shumë volum në pjesën e jashtme të pemës. Megjithatë, kur e bëni këtë, mbani në mend se nëse degët nuk janë ngjitur mirë me pemën, ato mund të mos jenë mjaft të forta për të mbajtur stolitë.

Ashtu si kurora, degët tuaja nuk duhet të përputhen me pjesën tjetër të gjilpërave dhe tonet e kundërta do të krijojnë një pamje më realiste. Ju mund të përdorni ose degë pishe natyrale me një aromë të freskëtose degë artificiale të cilat mund të përdoren për shumë vite.

Nëse dëshironi të merrni një qasje më dekorative, zgjidhni ato që kanë veshtull të kuqe, stoli ose lule. housedigest.com rekomandon vendosjen e tyre në drejtime të ndryshmeshpërndajini ato në mënyrë të barabartë në të gjithë pemën e Krishtlindjes dhe dekorojeni pjesën tjetër të dhomës me to për një koncept dekorativ më koheziv.

newsbeast.gr