Këshilla të dobishme

Ëndërroni për dhëmbët që ju bien. Çfarë do të thotë? Ëndërrimtari nuk ka iluzione

11views

Disa njerëz besojnë se ëndrrat kanë një kuptim të fshehtë. Një shembull i zakonshëm është ai për rënien e dhëmbëve? Këtu do të mësoni se çfarë mund të thotë dhe si mund të interpretohet.

Foto: shutterstock/Stockbakery

A keni ëndërruar ndonjëherë se ju bien dhëmbët? Ndoshta keni ëndërruar për të më shumë se një herë. Ndoshta ndiheni pak të shqetësuar pas një ëndrre të tillë dhe pyesni veten nëse ka ndonjë kuptim më të thellë. Ndoshta kjo ëndërr shoqërohet edhe me një ndjenjë të humbjes së kontrollit ose shkakton shqetësim se do të humbisni diçka ose dikë të rëndësishëm, ose ëndrra ju kujton se nuk keni qenë prej kohësh te dentisti dhe jeni të shqetësuar për shëndetin. e dhëmbëve tuaj. Njerëzit kanë marrë me mend kuptimin e ëndrrave me shekuj. Edhe në këtë rast ka disa interpretime. Sigurohuni që të merrni shpjegimet e mëposhtme me një kokërr kripë.

Rënia e dhëmbëve – libër ëndrrash. Nuk ka domosdoshmërisht vetëm një kuptim

Sa herë që keni një ëndërr të përsëritur, veçanërisht një ëndërr që perceptohet si negative ose e frikshme, mund të jetë një shenjë e diçkaje që po përpiqeni të tretni mendërisht. Merrni një moment për të menduar se çfarë do të thotë kjo dhe përpiquni ta përpunoni atë. Këtu janë interpretimet e mundshme të një ëndrre për rënien e dhëmbëve:

  • Ndjeheni të pasigurt ose në siklet. Dhëmbët zakonisht nuk bien vetëm kur zgjoheni, prandaj kjo ëndërr është veçanërisht e çuditshme. Duke marrë parasysh idenë se ëndrrat përfaqësojnë më shumë ndjenja sesa simbolikë të mirëfilltë, është e mundur që rënia e dhëmbëve mund të përfaqësojë vetëbesim dhe vetëvlerësim. Herën tjetër që të shihni një ëndërr të tillë, do të mendoni për fushat e jetës tuaj ku ndjeni turp ose dyshim.
  • Humbja e dhëmbëve në ëndërr mund të nënkuptojë gjithashtu një lloj tjetër humbjeje apo edhe pikëllimi. Ëndrra që ju kanë “humbur” dhëmbët është padyshim e pakëndshme. Mendoni nëse keni humbur ndonjë gjë tjetër kohët e fundit. Nëse nënndërgjegjja po përpiqet të asimilojë humbjen nga jeta reale, kjo mund t’ju bëjë të humbni gjëra të tjera në ëndërr.
  • Sigurisht, një interpretim tjetër popullor është se humbja e dhëmbëve në ëndërr do të thotë kontroll ose mungesë kontrolli. Kur e shihni këtë ëndërr, mund të pyesni veten nëse ka diçka që po ndodh në jetën tuaj që ju bën të ndiheni të pafuqishëm, si për shembull një problem që është jashtë kontrollit tuaj ose një ndryshim i papritur dhe dërrmues.

Interpretimi i ëndrrave – dhëmbët kundrejt problemeve dentare. Interpretimi i një ëndrre për rënien e dhëmbëve

Është e mundur që ëndrra në të cilën po ëndërroni të lidhet me humbjen e dhëmbëve, fjalë për fjalë probleme dentare. Ëndrrat për dhëmbët shpesh lidhen me acarimin që keni me dhëmbët menjëherë pas zgjimit, për shembull për shkak të kërcitjes së dhëmbëve (bruksizmi). Është e mundur që mendja ta shtrembërojë dhimbjen dhe ta përfshijë atë në ëndrra.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Sa kohë mund të qëndrojë një person pa gjumë? Një burrë 77-vjeçar di diçka për të. Ai theu rekordin, por pasojat ndihen edhe sot

Ajo anuloi vizitën e saj te dentisti. Ajo priti shtatë vjet për një tjetër. “Tani kam vetëm një dhëmb të përparmë”.