Këshilla të dobishme

Filloni 2024 pa këto artikuj. A i keni hequr qafe para mesnate për të shmangur fatin e keq?

14views

Sipas disa opinioneve, është mirë të bëni një pastrim të plotë para ardhjes së vitit 2024. Në këtë mënyrë jo vetëm që mund të shmangni fatin e keq, por edhe të hyni në vitin e ri me një qëndrim më të mirë. Ka disa artikuj në listë.

Feng Shui – enët e dëmtuara mund të sjellin probleme dhe dështime në jetën e një personi
Foto: shutterstock/larisa Stefanjuk

Shumë njerëz ëndërrojnë që viti 2024 do të jetë më i mirë se ai i mëparshmi. Disa besojnë se mund ta sigurojnë këtë duke shmangur disa bestytni popullore. Në këtë mënyrë, fati i keq supozohet të qëndrojë jashtë jetës sonë dhe lumturia dhe prosperiteti do të vijnë në vend të tij. Megjithatë, duhet pasur parasysh se tema të tilla duhen trajtuar me distancë dhe me sy të ngushtë.

Kërkoni dollapët dhe sirtarët. Sipas disave, është më mirë që këto gjëra të mos fshihen në shtëpi

Sipas parimeve të feng shui-t, është mirë të hiqni qafe disa objekte nga shtëpia që mund të tërheqin fat të keq dhe shumë fatkeqësi në shtëpinë tuaj. Këto janë zakonisht gjëra që ne nuk u kushtojmë vëmendje dhe ishte mirë t’i hiqnim para se të vinte 2024. Njëri prej tyre është porcelani i dëmtuar ose i thyer. Besohet se pjatat e dëmtuara mund të sjellin probleme dhe dështim në jetën e një personi. Është më mirë ta hiqni menjëherë nga shtëpia dhe të shmangni problemet. Gjithashtu ia vlen të shikoni orët që kemi në mure dhe në sirtarë. Ata me xhama të thyer ose që nuk punojnë duhet të riparoheshin ose të hidheshin para natës së Vitit të Ri. Sipas feng shui-t, ato janë një pararojë e fatkeqësisë dhe madje mund të nënkuptojnë vdekjen ose sëmundjen.

Çfarë duhet të kishte përfunduar në plehra para 1 janarit? Këto dekorime duhet të kishin shkuar direkt në koshin e plehrave

Është mirë të shikojmë edhe dekorimet me të cilat arredojmë ambientet tona të brendshme. Edhe pse shpesh janë në modë dhe përshtaten me tendencat e dizajnit, sipas disave, ato mund të tërheqin komplikime. Puplat janë ndër dekorime të tilla. Besohet se ato sjellin fat të keq në jetën familjare. E njëjta gjë vlen edhe për trofetë e gjuetisë, të tilla si kafshë pellushi ose brirë. Ata gjithashtu mund të sjellin fatkeqësi dhe shqetësim në familje. Çdo pasqyrë e gërvishtur, e gërvishtur ose e thyer duhet gjithashtu të hidhet tutje. Prania e tyre shoqërohet me tërheqjen e fatkeqësive dhe një sërë dështimesh.

Shpresojmë ta keni bërë 🙂 dhe ju urojmë një Vit të Ri të bukur dhe të gëzuar!

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Treni ikonë është kthyer në rrugën e duhur. Çmimet e biletave? Më shumë se 7000 euro një drejtim

Jeni popullor? Shikoni foton. Gjithçka do të jetë e qartë