Këshilla të dobishme

Herë pas here duhet të ujitim bimët tona

10views

Mund të jetë pyetja më e papërshtatshme

Pothuajse gjithmonë blerja e një fabrike të re vjen me pyetjen. “Kur ka nevojë për ujitje?” Për mendimin tim nuk ka pyetje më të papërshtatshme se kjo. Vërtet, a pini ndonjëherë ujë? Një herë në javë; Çdo dy ditë; Çdo ditë; Sigurisht që jo.

Ashtu si ju, bimët tuaja duhet të pinë ujë sa herë që ndjejnë etje. Por duke qenë se të varfërit nuk kanë zë për të na thënë, ne duhet të mësojmë gjuhën e tyre në mënyrë që të jemi në gjendje të plotësojmë nevojën e tyre themelore për ujë. Një bimë e etur fillimisht do të thahet dhe thahet.

Unë mendoj se ne të gjithë kemi në mendjen tonë imazhin e një mbretëror apostat. Por para se të arrijmë atje ka disa rregulla bazë që përcaktojnë shpeshtësinë e ujitjes.

Mësoni se si të dalloni kur çdo bimë ka nevojë për ujitje në videon e mëposhtme.

jenny.gr