Këshilla të dobishme

Ja çfarë duhet të bëni patjetër disa minuta para se të niseni për pushime

11views

Lëreni mendjen tuaj të relaksohet dhe të qetësohet në pushimet tuaja verore duke bërë këtë gjë shumë të thjeshtë.

Imagjinoni të jeni më në fund në destinacionin tuaj të preferuar këtë vit dhe në vend që të relaksoheni duke pyetur veten nëse e keni lënë furrën ndezur para se të largoheni.

Sa më shumë që mendoni për këtë, aq më shumë filloni të keni panik, duke bindur veten se shtëpia juaj mund të fillojë të digjet në çdo moment. Mund të mendoni saktësisht të njëjtën gjë për ngrohësin e ujit, për gazin, për rubinetat etj.

Ka një zgjidhje edhe për këtë problem… një zgjidhje që premton të qetësojë më në fund mendjen tuaj.

Nëse jeni një nga ata njerëz që stresohen për këtë lloj gjëje, atëherë duhet patjetër t’i bëni një foto të gjitha para se të shkoni me pushime. Bëni një foto të pullave tuaja të furrës, rubinetat, ngrohësin e ujit dhe çdo gjë tjetër që mendoni se nuk do t’ju lejojë të qetësoheni kur jeni larg shtëpisë.

Në këtë mënyrë nuk do të jeni më të stresuar.

Gëzuar Festat!

spirossoulis.com