Këshilla të dobishme

Këto marrëdhënie nuk mbështeten nga universi. Këto shenja të horoskopit nuk kanë një të ardhme të përbashkët

9views

Në periudhën nga 21 marsi deri më 20 prill, njerëzit lindin nën shenjën e Dashit. Ata kanë një personalitet të fortë dhe dinamik. Ata janë shumë energjikë dhe pëlqejnë të drejtohen nga pasioni në jetë. Ata i arrijnë qëllimet e tyre pa hezitim. Ata e vlerësojnë pavarësinë dhe lirinë e tyre, kështu që nuk u pëlqen dikush të marrë kontrollin për ta. Ata pëlqejnë të marrin vendime spontane dhe janë të padurueshëm. Dashi është i prirur për surpriza dhe ide jo standarde.

Foto: shutterstock/Prostock-studio

Këto dy shenja të horoskopit nuk kanë një të ardhme të përbashkët

Dashi mund të ketë një problem me Peshoren e Zodiakut. Mbi të gjitha, ata kanë një qasje të ndryshme ndaj konflikteve. Dashi është i drejtpërdrejtë dhe i hapur, ndërsa Peshorja shmangin përballjen me faktin se kështu e ruajnë harmoninë. Dashi mund ta shohë këtë sjellje si shmangie e bisedave të vështira. Ata gjithashtu kanë një qasje të ndryshme ndaj angazhimeve. Dashi është i pavarur, ndërsa Peshorja kërkon një marrëdhënie të qëndrueshme. Jeta e tyre së bashku do të ishte një melodramë e vërtetë.

Njerëzit e këtyre shenjave nuk do të shkojnë kurrë mirë

Dashi janë shenja shumë të sigurta. Po kështu Akrepat. Megjithatë, ata janë gjithashtu shumë këmbëngulës, gjë që në fund mund të çojë në konflikte të rëndësishme. Idetë e papritura dhe të pamenduara të Dashit mund të bëjnë një përshtypje të keqe për Akrepat e ekuilibruar. Për më tepër, Dashi nuk e ka zakon të tregojë durim, gjë që zodiaku i Akrepit e dënon. Dashi mund të dëshirojë të kontrollojë Akrepat të cilët nuk do t’i lënë ata t’i pengojnë. Kjo mund të frustrojë të dyja shenjat. Ky njohje nuk do t’u përshtatet atyre.

Marrëdhënia midis këtyre shenjave është e dënuar të dështojë

Për shkak të ndjeshmërisë së tyre, Gaforret shmangin konfliktet, të cilat mund të mos jenë tërheqëse për një Dashi të drejtpërdrejtë. Marrëdhënia e tyre do të bazohej në keqkuptime të vazhdueshme. Përveç kësaj, Dashi përpiqet për pavarësi dhe pëlqen të ndiejë liri në marrëdhënie. Ata mund të ndihen të kufizuar Numri, të cilët kanë nevojë për afërsi dhe vëmendje të madhe emocionale. Natyra mbrojtëse dhe kujdestare e Gaforreve mund të jetë irrituese për Dashin. Ata mund ta perceptojnë atë si një përpjekje për t’i kontrolluar ata. Këto shenja janë si zjarri dhe uji për njëra-tjetrën.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Gabimi më i madh i Bricjapit. Vetëm ai mund ta bëjë atë

Ditë të lumtura për tre shenjat e horoskopit. Fundi i muajit është periudha e tyre e artë