Këshilla të dobishme

Këto nuk duhen pastruar me letër kuzhine

7views

Letra e kuzhinës është një wild card pastrimi dhe ne e përdorim çdo ditë për të pastruar sipërfaqe dhe objekte të ndryshme në shtëpi.

Natyrisht, si të gjitha gjërat, ne duhet ta bëjmë atë me kujdes.

Sepse letra e kuzhinës nuk është e përshtatshme për të gjitha objektet.

Një shembull janë objektet prej druri. A e dini se nuk duhet të përdorni peshqirë letre mbi to? Më mirë mos, sepse mund të gërvisht mobiljet prej druri. Mund t’ju duket e çuditshme, por pluhuri dhe letra janë gjithashtu mjaft të ashpra në mobiljet tuaja.

Pra, gjëja më e mirë për të bërë është të përdorni një fanellë të vjetër mako ose një leckë pambuku për të shmangur gërvishtjet e mundshme.

rozë.gr