Këshilla të dobishme

Këto tre shenja të zodiakut nuk janë të përshtatshme për bashkëshorte. Jeta me ta është vuajtje

18views

Gratë e shenjave specifike të zodiakut kanë tipare specifike të karakterit që ndikojnë në performancën e tyre në marrëdhëniet bashkëshortore. Disa madje janë të destinuara të jenë gra, ndërsa të tjerat janë bërë të njohura si gratë më të këqija të të gjitha shenjave të zodiakut. A jeni në këtë listë?

Foto: shutterstock/fizkes

Baran

Një grua nën shenjën e Dashit i pëlqen të luajë një rol kryesor – në punë, mes miqsh dhe në marrëdhënie. Në marrëdhëniet me meshkujt është shumë ambicioze, e hapur, e drejtpërdrejtë dhe merr shpejt iniciativën. I pëlqen ndryshimi, ka një mijë ide në minutë dhe… një bindje të thellë se ka gjithmonë të drejtë.

Gruaja Dashi nuk mund të tolerojë kritikat dhe nuk i pëlqen kundërshtimi. Ajo është gjithashtu impulsive, kokëfortë, egoiste, e padurueshme dhe me humor. Ajo është gjithashtu e prirur për sjellje ekstreme.

Një grua nën shenjën e Dashit mund të jetë shumë e dashuruar. Nëse një pjesëtar i seksit të kundërt bie në sy, ajo menjëherë shkon në sulm. Ajo nuk i fsheh ndjenjat e saj, është e para që sugjeron një takim të çmendur, nis një bisedë dhe përhap sharmin e saj të zjarrtë.

Një grua Dashi është një dashnore e shkëlqyer, mund të jetë një shoqe e mirë dhe madje edhe nënë, por nuk është e përshtatshme për grua. Për shkak se e urren rutinën, është gjithmonë në kërkim të sfidave të reja dhe pret një aventurë pasionante dashurie nga lidhja. Një grua nën shenjën e Dashit ka frikë nga një jetë familjare e qëndrueshme, gri dhe nuk është aspak e interesuar të bëhet shtëpiake. Ai preferon të planifikojë ekspedita të largëta, sfida dhe projekte të reja profesionale.

Një grua nën shenjën e Dashit, natyrisht, mund të krijojë një marrëdhënie të lumtur dhe përmbushëse, por vetëm nëse takon një burrë me prioritete të ngjashme. Prandaj, një grua Dashi do të shkojë mirë me një Dash tjetër, Luanin ose Shigjetarin.

Lev

Një grua Luani pëlqen të admirohet. Zakonisht ajo është jashtëzakonisht tërheqëse dhe meshkujt nuk mund të kalojnë pranë saj indiferentë. Prandaj, ai pranon me dëshirë komplimentet e tyre, dëgjon admirimin e tyre, i lejon vetes të ftohet në darka të shkëlqyera dhe fundjavë larg qytetit. Një grua Luan shpejt lidhet me njohjen – ajo mund të jetë e kotë dhe të gëzojë famë.

Një grua Luan gjen shpejt një partner me të cilin vendos të krijojë një shtëpi dhe të cilin po aq shpejt e fshin nën qilim. I pëlqen të komandojë dhe nuk kërkon mendimin e të tjerëve, sepse gjithmonë “di gjithçka më mirë”. I pëlqejnë meshkujt e fortë me karakter, por edhe nëse gjen një mashkull të tillë, do ta shikojë me përbuzje dhe do ta shtyjë në një qoshe.

Zonja në Luan mund të jetë një grua besnike dhe e përkushtuar, por jeta me të mund të jetë vërtet e vështirë – ajo është ambicioze, dëshiron të ketë një jetë cilësore dhe mbështetet në faktin se partneri i saj do të mund të afirmohet në këtë drejtim. Ajo është e shpejtë në karrierë, ngjitet me këmbëngulje shkallët profesionale dhe zakonisht merr atë që dëshiron.

Një grua nën shenjën e Luanit mund të jetë shef, egoiste dhe krenare. Ky personalitet i fortë mund të krahasohet vetëm nga një tjetër Luan, Dashi ose Shigjetari.

Shigjetari

Gruaja Shigjetar është një top zjarri i vërtetë mes të gjitha shenjave të zodiakut. Ajo është shumë tërheqëse dhe është gjithmonë e rrethuar nga një kurorë admiruesish. Kjo nuk është për t’u habitur, sepse ajo dëshiron eksitim, nuk i pëlqen stanjacioni dhe mërzia, është e gatshme të udhëtojë dhe guxon të përmbushë ëndrrat e saj. Ajo mund të jetë mendjemadhe, e kotë dhe “e di gjithçka”, por burrat e duan akoma dhe ajo rrallë vuan nga vetmia.

Një grua Shigjetar është shumë e guximshme në qasjen e saj ndaj përfaqësuesve të seksit të kundërt dhe shpreh hapur interesin e saj për ta. Ajo është e shpejtë për të propozuar takime, nuk i turpërohet flakëve romantike dhe është gazmore, miqësore, e hapur dhe optimiste.

Gruaja Shigjetar ka shumë veti – ajo është një shoqe e shkëlqyer, një eprore e mirë, një nënë tolerante dhe e hapur, por një grua e keqe. Pastrimi, gatimi, rregullimi dhe kujdesi për familjen zakonisht duken si një detyrë për të – ajo do të preferonte ta kalonte kohën e saj duke studiuar, duke udhëtuar ose duke qenë në kontakt me natyrën. Dashi, Luani, Shigjetari ose Ujori mund ta shoqërojnë atë në këtë – një nga këto shenja patjetër do të vazhdojë me të.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Shenjat e horoskopit të nuseve më të këqija. Vjehërrit nuk e kanë të lehtë jetën me ta

Tre shenja të zodiakut presin ndryshime në vjeshtë. Ata nuk do të jenë të njëjtët njerëz deri në Krishtlindje