Këshilla të dobishme

Kjo metodë do të ndryshojë mënyrën se si i thani enët

8views

E kemi thënë shumë herë: hapësira e banakut tuaj të kuzhinës është jashtëzakonisht e vlefshme. Kjo është arsyeja pse ne kërkuam dhe gjetëm një mënyrë për të mbajtur enët tuaja të lara që të mos zënë shumë hapësirë ​​në kuzhinë.

Kabineti në foton më poshtë mund të duket si një kabinet standard mbi lavaman, por ka një veçori të veçantë: fundi i tij është i hapur. Pse; Por t’i vendosni enët menjëherë pasi t’i keni larë dhe t’i lini të thahen aty.

Ideja fillimisht ishte menduar për kuzhina të vogla në mënyrë që një tharëse enësh të mos zërë hapësirë ​​​​të vlefshme në banak. Megjithatë, ishte aq e mirë sa që tani është adoptuar nga ata me kuzhina më të mëdha. Sigurisht që enët pikojnë pak, por ky nuk është problem pasi shumica e lavamanëve sot janë inox. Për të shmangur njollat ​​e ujit, preferoni të vendosni syzet në raftin e sipërm të dollapit dhe pjatat në fund.

Një tjetër gjë që duhet të keni kujdes është t’i lini dyert e dollapëve të hapura derisa enët tuaja të thahen. Nëse i mbyllni, ka një mundësi të vogël të formimit të mykut dhe lagështirës në kabinetin tuaj. Megjithatë, pasi enët tuaja janë tharë, nuk keni nevojë t’i zhvendosni në vendin e tyre, siç ndodh zakonisht. Thjesht mbyllni dyert dhe… ju keni mbaruar!

Nëse megjithatë preferoni të kombinoni metodën tradicionale të tharjes së enëve me majën që ju kemi zbuluar, atëherë ne kemi zgjidhjen edhe për ju: Merrni një tharëse si ajo në foton e mësipërme dhe vendoseni sipër lavamanit tuaj. . Vendosini enët sipër sapo t’i lani dhe ato do të thahen saktësisht në të njëjtën mënyrë!

spirossoulis.com