Këshilla të dobishme

Kuzhinieri tregoi një truk me një thes dhe një rende. Ajo e kuptoi vite më vonë

9views

Njerëzimi po mëson vazhdimisht, edhe në zona ku duket se nuk ka asgjë më shumë për të zbuluar apo eksploruar. Por më pas del se zgjuarsia njerëzore thjesht nuk njeh kufij. Për të kursyer kohë dhe burime, amvisat shpesh vijnë me gjëra interesante.

Rrjetë e papëlqyeshme e ushqimit

Merrni një rende të zakonshme. Është një ndihmës i pazëvendësueshëm kur bëhet fjalë për grirjen e të gjitha llojeve të ushqimeve. Pavarësisht kësaj, shumica e amvisave nuk u pëlqen të punojnë me të. Nuk është punë tamam e pastër. Copat e ushqimit gjenden kudo dhe shumë prej tyre mbeten edhe në vrimat e vetë rendes, ku humbasin dhe lahen vështirë, madje mund të bllokojnë mbeturinat.

Sidomos larja e disa ushqimeve nga vrimat e rendes është një punë vërtet e pakëndshme. Kushdo që ka grirë ndonjëherë djathë ose çokollatë të nxehtë dhe më pas ka larë rende me ujë të nxehtë, e di se për çfarë po flasim. Shpesh shpenzojmë më shumë kohë duke larë rende dhe më pas lavaman sesa duke grirë në të vërtetë. Zgjidhja është të mos lani as rende, sepse kështu do të shkaktonin edhe më shumë probleme.

Tani imagjinoni që të gjitha këto probleme të kenë një zgjidhje relativisht të thjeshtë. Në fakt, është një mrekulli që nuk u zbulua shumë kohë më parë, por vetëm pak kohë më parë, kur një amvise e zgjuar e publikoi në internet dhe bëri bujë.

Truk i shkëlqyeshëm për grirje

Çfarë bëri ajo? Ajo thjesht mori një çantë prej plastike më të fortë, e cila zakonisht mbyllet me zinxhir. Në këtë pikë, është e rëndësishme të theksohet se nuk duhet të përdorni një qese mikroteni, e cila mund të çahet lehtësisht dhe të futet në ushqimin e grirë.

Tani mund të keni një ide se çfarë ju pret. Merrni thërrimet e bukës dhe vendosini në qese. Më pas mund të grini në anën e zgjedhur të rendes. Efektin do ta ndjeni menjëherë. Rendeja qëndron e pastër gjatë gjithë kohës. Ju mund ta përdorni lehtësisht ushqimin e grirë nga qesja dhe më pas thjesht ta shpëlani nën ujë të rrjedhshëm.

Përndryshe, mund të përdorni film ngjitës, por duhet të jetë mjaft i fortë që të mos shqyehet.

Në këtë mënyrë ju lehtë mund të grini gjithçka. Qoftë perime, djathë, hudhër apo çokollatë. Ju mund të jeni i sigurt se nuk do të përdorni më një metodë tjetër.