Këshilla të dobishme

Ky është gabimi që bëni kur pastroni shtëpinë tuaj

22views

Pavarësisht se sa shumë përpiqeni ta mbani shtëpinë tuaj të pastër dhe pa pluhur, e gjithë historia bëhet plotësisht e kotë. Shtëpia juaj do të vazhdojë të mbushet me pluhur dhe të mbulojë çdo sipërfaqe horizontale, në çdo hapësirë ​​tuajën.

Nga ana tjetër, kur ia dalim dhe e eliminojmë pluhurin, qoftë edhe përkohësisht, ndjejmë gëzim dhe kënaqësi të madhe. Në fund të fundit, në këtë mënyrë do të shpëtojmë edhe nga alergjitë.

Pra, çfarë gabimi bëni dhe shtëpia juaj është e mbushur me pluhur para se të mund ta pastroni atë?

Ju po pastroni pluhurin në mënyrë të gabuar. Mënyra e duhur për ta bërë atë siç duhet është duke filluar nga lart poshtë, nga lartësitë në ato të ulëta.

Fillimisht pastroni ventilatorin e tavanit ose kondicionerët, vazhdoni me ndriçuesit dhe përfundoni me banakët dhe tavolinat e kafesë.

Për më tepër, ajo që duhet të bëni është të filloni duke pastruar pluhurin çdo gjë që është në të njëjtin nivel. Filloni me të gjithë tifozët e tavanit dhe të gjithë kondicionerët në shtëpi. Vazhdoni me raftet nga raftet e librave në të gjitha dhomat dhe bëni të njëjtën gjë me çdo nivel të ndryshëm pluhuri.

Më në fund, fshini dyshemenë tuaj ku i gjithë pluhuri nga pluhurimi i shtëpisë është vendosur tani.

spirossoulis.com