Këshilla të dobishme

Mbani gjithmonë këtë gjë në portofolin tuaj. Ju do të dyfishoni paratë tuaja dhe do të largoni varfërinë

10views

Puna e palodhur shpërblehet dhe sjell shumë para. Megjithatë, disa njerëz besojnë se lumturia ka nevojë për pak ndihmë. Vendosni një artikull në portofolin tuaj dhe shuma e parave në të do të dyfishohet.

A ke ditur atë një portofol i kuq sjell fat?
Foto: shutterstock/Oleg Elkov

Ka mjaft besëtytni që lidhen me paratë dhe kuletat. Një portofol jeshil apo i kuq sjell fat, ndërsa modelet kafe dhe të zeza duhen shmangur. Përveç kësaj, është mirë të vendosni një objekt në të. Do të veprojë si një amulet dhe magnet parash. Do t’ju sjellë fat, por vetëm me një kusht.

Çfarë duhet të vendosni në portofolin tuaj për të tërhequr para? Mbaje gjithmonë këtë gjë në të

Kur blejmë ose marrim një portofol të ri, vendosim para në të për fat. Disa njerëz mbajnë me vete edhe gjethe dafine, lëkurë krapi ose livando. Të gjitha këto gjëra supozohet të na ofrojnë bollëk dhe të largojnë energjinë e keqe. Përveç kësaj, duhet të ketë edhe një gjë në portofol. Është një pasqyrë e vogël.

Besohet se paratë pasqyrohen në një pasqyrë, që do të thotë se do të ketë dy herë më shumë.
Foto: shutterstock/Vladimir Sukhachev

Nëse ruhet në një portofol, do të dyfishojë paratë, por vetëm nëse ka edhe para në të. Nëse vendosni një pasqyrë në një portofol bosh, varfëria do të dyfishohet. Sa më shumë para brenda, aq më mirë funksionon pasqyra dhe aq më e madhe është mundësia për t’u pasuruar. Nëse nuk keni vend në portofolin tuaj, mund ta mbani atë në të njëjtin xhep të çantës tuaj, pikërisht pranë saj.

Çfarë nuk duhet të mbani në portofol? Do t’ju vërë në vështirësi financiare

Besohet se paratë pasqyrohen në një pasqyrë, që do të thotë se do të ketë dy herë më shumë. Mos harroni se pasqyra do të përmbushë detyrën e saj vetëm nëse ka të paktën një faturë në portofol. Mos ndërmerrni rreziqe dhe mbani në portofol gjëra që konsiderohen të pafat. Nuk duhet të keni në portofolin fatura të vjetra, karta pagese të pavlefshme, kupona plastike për karrocat e blerjeve dhe foto të njerëzve që ju dëshirojnë të sëmurë. Portofoli gjithashtu duhet të jetë pa vrima dhe dëmtime. Të gjitha këto bllokojnë fluksin e parave dhe në vend të kësaj tërheqin probleme financiare.

Bordi redaktues Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Merrni gjysmë patate dhe fërkojeni në këpucët tuaja. Do të kursej shumë para dhe do të kem qetësi gjatë gjithë dimrit

Çfarë duhet bërë për të fituar lotarinë? Ai ia doli shtatë herë. Ai zbuloi taktikat e tij