Këshilla të dobishme

Mbyll kapak në një gotë? Pa thikë apo hapëse. Ju duhet vetëm një copë

13views

9/4/2024 Redaksia Pasioni në ju ().

Keni një paketë tjetër dhe ka shumë mbështjellës me flluska? Mos e hidhni larg. Ndryshe nga sa mund të mendoni, ai fsheh shumë përdorime të dobishme. Vetëm pak do t’ju kursejë kohë dhe para. Për çfarë do ta përdorni?

Keni një paketë tjetër dhe ka shumë mbështjellës me flluska? Mos e hidhni larg. Ndryshe nga sa mund të mendoni, ai fsheh shumë përdorime të dobishme.
Foto: shutterstock/Stocksnapper

Mbështjellja me flluskë është një produkt me shumë përdorime befasuese. Edhe pse zakonisht e përdorim për të mbrojtur paketat ose objektet e brishta, mund të jetë i dobishëm edhe për shumë aktivitete të tjera. Ia vlen të keni një copë në gardërobën tuaj. Për çfarë e përdorni?

Për çfarë mund të përdoret mbështjellja me flluska? Ai do të ndihmojë me shishen

Dëshironi të hapni një shishe, por kapaku kokëfortë nuk lëviz? Përdorni një copë mbështjellëse flluskë në vend të një hapësi thike ose kanaçe. Mund ta hapni lehtë kapakun dhe nuk ka rrezik ta dëmtoni atë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta mbështillni kapakun me mbështjellës flluskë dhe ta rrotulloni fort. Fleta siguron që dora juaj dhe kapaku të mos rrëshqasin, kështu që hapja e kontejnerit nuk do të jetë më problem dhe mund të futeni brenda për pak sekonda. Pa përdorur forcë çnjerëzore, duke goditur në tabelë ose duke shkatërruar kapakun me thikë.

Për çfarë mund të jetë i dobishëm mbështjellja me flluskë? Mbushni çantën me të

Ky nuk është përdorimi i vetëm i mbështjelljes me flluskë. Përveç kësaj, mund ta përdorni edhe për ruajtje, por nuk nënkuptojmë paketimin e gjërave në të që të mos prishen ose dëmtohen. Ose të paktën nuk është përdorimi i vetëm që ia vlen të përdoret. Nëse jeni të lodhur nga çantat e shtypura ose këpucët e deformuara, thjesht mbushni pjesën e brendshme të çantës me copa filmi plastik. Flluskat e ajrit në mënyrë efektive i parandalojnë ato nga rrudhosja. Edhe këpucët, çantat dhe çantat e shpinës që ruhen në dollap do të ruajnë formën e tyre origjinale.

Dëshironi të hapni një shishe, por kapaku kokëfortë nuk lëviz? Përdorni një copë mbështjellëse flluskë në vend të një hapësi thike ose kanaçe
Foto: shutterstock.com/Akintevs

Nga çfarë mbron mbështjellja me flluskë? Përdoreni atë në kopsht

Ju gjithashtu mund të përdorni mbështjellës flluskë në kopsht. Pranvera nuk është vetëm një kohë e rritjes së punës nëpër shtëpi, por edhe një kohë kur moti luan me magjinë. Pra, nëse ngrica kërcënon të kthehet, ju mund të përdorni mbështjellës flluskë për të mbrojtur në mënyrë efektive bimët nga ngrica. Gjithashtu, mbështillni një copë mbështjellëse plastike rreth dorezës së lopatës përpara se të filloni të gërmoni. Ky truk i thjeshtë do të mbrojë duart tuaja nga mavijosjet dhe fshikëzat e dhimbshme.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Nuk e hedh kurrë mbështjellësin me flluskë. E vendosa në këpucët e mia dhe nuk duhet të shqetësohem më

Vendosni një copë mbështjellës flluskë në fund të tenxhere dhe mbulojeni me dhe. Një truk i thjeshtë por i zgjuar!