Këshilla të dobishme

Mister: A fshihet një lepur në detin e maceve? E gjeni dot?

10views

Artisti hungarez Gergely Dudás ka postuar një enigmë në Facebook, duke sfiduar përdoruesit të gjejnë një lepur në një det me mace. Sa shpejt mund ta gjeni?

facebook.com/Gergely Dudás – Dudolf

Ngacmuesit e trurit angazhojnë dhe argëtojnë individët ndërsa i stimulojnë ata të mendojnë jashtë rrethanave të tyre normale. Ato marrin forma të ndryshme, si puzzle, probleme matematikore etj. Dhe nëse ju pëlqen t’i zgjidhni ato dhe të kërkoni një enigmë, atëherë kjo foto mund t’ju ndihmojë. Ky imazh i veçantë përfaqëson një enigmë me një pyetje të thjeshtë: Ku është lepurushi? E tëra çfarë ju duhet të bëni është të dalloni një lepur mes një deti macesh. E gjeni dot lepurin e pakapshëm?

Traileri cerebral është publikuar në Facebook nga artisti hungarez Gergely Dudás. Artisti shfaqet edhe në rrjetet sociale me emrin Dudolf. Ngacmimi i trurit tregon mace të bardha, malteze dhe të kuqe. Dhe duhet të vini re edhe lepurin. Do të gjeni gjithashtu minj dhe një mace të gjelbër.

A keni arritur të gjeni lepurushin mes maceve? Nëse po, sa shpejt? Që nga 6 korriku, kur u publikua kjo gjëegjëzë, është mbledhur në Facebook më shumë se 360 ​​reagime dhe shumë komente.

Zbuloni se si reaguan njerëzit këtu për një enigmë virale me mace dhe një lepur:

“Nuk mund ta gjej lepurin, por gjeta 9 minj dhe 1 mace djalli jeshil. Unë mendoj se macja e djallit bëri një magji, kështu që unë nuk mund ta shihja lepurin. Kjo është arsyeja pse ai është atje, apo jo?

“Unë nuk e gjeta lepurin, por gjeta 6 minj. A llogaritet? Hahahaha! Kalofshi një ditë të mbarë…”.

“E gjeta! Dhe gjithashtu gjeta disa minj, “

“E gjeta! Ndoshta 2 lepuj herën tjetër?’

“Ajo u hodh drejt meje. Ai nuk ka asnjë shans të humbasë në një det macesh.

Çfarë mendoni për këtë enigmë me lepurushin dhe macet?

facebook.com/Gergely Dudás – Dudolf

Më herët, i njëjti artist postoi një sfidë për të apasionuarit pas puzzle në Facebook. Detyra ishte të gjenin tre banane të fshehura në një vend të dukshëm midis Pikachus. Ngjashmëria e ngjyrave mes tyre bëri që njerëzit të kruanin kokën. Mendoni se mund ta gjeni frutin e fshehur pa parë përgjigjen?

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Mister: Tre lepurushë po kërcasin pjepër. A mund të gjeni pesë pjepër pa fara për ta?

Puzzle: Testoni aftësitë tuaja detektive duke zbuluar vrasësin