Këshilla të dobishme

Mos hiqni qafe mbështjellësin e flluskës. Pastron një dysheme të ndotur në një kohë të shkurtër

9views

Fshirja e dyshemeve është një pjesë integrale e pastrimit javor të shtëpisë. Më pak e zakonshme është pastrimi i plotë i sipërfaqeve ku ecim çdo ditë. Megjithatë, kur vjen momenti i dëshiruar për të pastruar dyshemenë e laminuar, rezultatet nuk janë aq mbresëlënëse. Njollat ​​e shëmtuara, pluhuri i njollosur dhe papastërtitë e lënë dyshemenë të duket jo më mirë se më parë. Kombinimi i një lecke dhe një preparati bazë për mbështjelljen e paketave patjetër do ta zgjidhë problemin.

Megjithatë, kur vjen momenti i dëshiruar për të pastruar dyshemenë e laminuar, rezultatet nuk janë aq mbresëlënëse.
Foto: shutterstock/Studio KIWI

Mbështjellës flluskë – vrasës papastërtie

Materiali folie me mbushje flluskash është ideal për mbrojtjen e objekteve të brishta. Është i domosdoshëm jo vetëm kur dërgoni paketa tek të dashurit, por edhe kur lëvizni. Mbështjellja e tepërt e flluskave zakonisht përfundon në koshin e plehrave pa u menduar shumë. Në vend që të humbim potencialin e këtij produkti, ne do ta përdorim atë për pastrimin e shtëpisë.

Përhapja e papastërtive në të gjithë shtëpinë është një makth i vërtetë për shumë amvisa. Peshqirët dhe pëlhurat e veçanta jo gjithmonë e përballojnë këtë problem. Për të kapërcyer njëherë e përgjithmonë problemin e dyshemeve të papastërta vazhdimisht, ne kërkojmë leckë dhe pluhura speciale. Megjithatë, në planin afatgjatë, këto zgjidhje mund të jenë shumë të shtrenjta. Kjo është kur një furnizim me mbështjellës flluskë vjen në ndihmë.

Patent për një dysheme të pastër

Pastrimi i plotë i dyshemeve në të gjithë shtëpinë ose apartamentin është një aktivitet që ndoshta nuk e bëjmë gjatë pastrimit javor. Por kur vjen koha, ato janë kulmi i një pastrimi të plotë. Si t’i qasemi pastrimit të tyre në mënyrë që të mos mbetet as gjurmë më e vogël e pluhurit në sipërfaqe?

Rezulton se për këtë mjafton një zgjidhje e zgjuar e bazuar në mbështjellës flluskë. Përpara se të filloni pastrimin e plotë të dyshemeve të laminuara, vendosni mbështjellësin me flluskë në fund të leckës dhe vetëm atëherë një leckë e njomur në një agjent pastrimi të veçantë. Cili është efekti i kësaj patente? Flluskat karakteristike kapin papastërtitë e grumbulluara në dysheme dhe parandalojnë përhapjen e tyre në dhomat e tjera.

Vendosni mbështjellësin me flluskë në fund të leckës përpara se të filloni të pastroni plotësisht dyshemetë e laminuara.
Foto: shutterstock/Stocksnapper

Pastrues dyshemeje i bërë në shtëpi

A është e mundur që pastrimi i dyshemesë të bëhet më efikas me mbështjellës me flluska? Përgatitja që do të përdorim për këtë qëllim është e një rëndësie të konsiderueshme. Raftet e dyqaneve janë plot me produkte që mund të rëndojnë buxhetin e familjes. Për të kursyer para, ju rekomandojmë të përgatisni përgatitjen tuaj. Duhen vetëm tre përbërës. Lista përbëhet nga:

  • 100 ml uthull,
  • 3 litra ujë,
  • 1 lugë gjelle detergjent.

Truku është të kombinoni të gjithë përbërësit së bashku, më pas të zhytni një leckë për pastrimin e dyshemesë në të dhe ta aplikoni në fund të leckës së mbështjellësit. Një përgatitje e tillë mund të bëjë mrekulli të vërteta. Në këtë kombinim, uthulla dëshmon se është vrasësi më i madh i papastërtisë, i cili gjithashtu dezinfekton panelet. Shtimi i një shpëlarës siguron një aromë të bukur për shumë orë dhe gjithashtu vonon ri-depozitimin e papastërtive.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Unë rreshtoj pjesën e poshtme të dollapëve të kuzhinës me mbështjellës flluskë. Pasi ta dini arsyen, do ta përdorni edhe atje

Flluskë mbështjellëse nën dyshek? Nuk është gabim. Vendoseni poshtë dhe do të flini të qetë