Këshilla të dobishme

Një grua 26-vjeçare i jep me qira trupin e saj një çifti pa fëmijë. Ajo ka treguar se sa shumë merr për shtatzëninë

13views

Faqja e internetit e The New York Post raportoi për historinë e gruas 26-vjeçare. Yessenia Latorre është nga Atlanta, SHBA dhe është një nënë zëvendësuese profesionale. Ajo ofron barkun e saj për çiftet pa fëmijë që duan një fëmijë, por nuk mund të mbeten shtatzënë për arsye të ndryshme.

Foto: tiktok/mamayessenia

Latorre gjithashtu drejton një llogari në TikTok @mamayessenia, ku ndan detaje nga jeta e saj dhe flet për prapaskenat e të qenit një nënë surrogate. Aktualisht, më shumë se 200,000 njerëz e ndjekin atë. Ajo fitoi 40,000 dollarë për një shtatzëni. Megjithatë, amerikanja thekson se paratë janë dytësore në rastin e saj. Mbi të gjitha, ajo dëshiron të ndihmojë çiftet e tjera, pasi ajo vetë ka përvoja të dhimbshme.

Yessenia Latorre ka dy fëmijë të saj. Ajo u bë nënë për herë të parë në vitin 2017. Asaj i lindi një djalë, të cilin e quajti Tyson. Në vitin 2018, ajo mbeti përsëri shtatzënë, për fat të keq, ndodhi një tragjedi – gruaja abortoi pas pesë javësh. Në vitin 2019, lindi djali i saj i dytë, Trey Junior.

“Doja të ndihmoja një nënë që nuk mund të kishte fëmijë”.

Aborti bëri që Yessenia të dëshironte t’u sillte ndihmë njerëzve po aq të dhimbshëm. Për këtë arsye ajo vendosi të bëhej nënë surrogate.

“Pasi mbarova ushqyerjen me gji djalin tim, isha gati të ndihmoja një familje tjetër menjëherë”.

– lexoni deklaratën e saj në faqen e internetit nypost.com.

“Ndjeva se doja t’u ktheja diçka të tjerëve. Doja të punoja me një familje që dëshiron të ketë një marrëdhënie me mua dhe do të më lejojë të takoj fëmijën në të ardhmen – kjo ishte shumë e rëndësishme për mua. Doja të ndihmoja edhe një nënë që nuk mund të kishte fëmijë

-ajo tha.

“Jam vërtet i lumtur për këtë”

Asaj iu desh të bënte një rrugë të gjatë për t’u bërë një nënë zëvendësuese profesionale. Ndër të tjera ajo iu nënshtrua një ekzaminimi psikologjik dhe një sërë analizash të tjera mjekësore, përfshirë analizën e gjakut dhe një sërë ekzaminimesh ekografike. Para transferimit të embrionit të parë në trupin e saj, ajo mori mjekimin e duhur për një muaj. Gjatë gjithë procesit ajo ka pasur kujdes të veçantë nga ekspertët.

“Në fund të gjithë ishin krenarë për mua. Mbështetja ndonjëherë ishte e madhe.”

– përmend ai.

Që herët, ajo iu drejtua një agjencie surrogate, ku e përputhën me një profil familjesh që kërkonin një surrogaci. Në fund ajo zgjodhi një nga çiftet dhe në shkurt të 2023-ës i lindi djali.

“Nuk e kam pasur të vështirë t’ua kthej prindërve fëmijën e tyre. Isha shumë i lumtur që mund ta bëja për ta

– ajo tha.

Ishte hera e parë e saj si nënë surrogate deri më tani, por gruaja tha se synon të mbetet sërish shtatzënë së shpejti. Përveç kësaj, ajo pranoi se është në kontakt të vazhdueshëm me prindërit e djalit që lindi dhe nëna e tij i dërgon rregullisht fotot e fëmijës.

“Jam vërtet i lumtur për këtë,”

– rrëfeu nëna surrogate.

Ajo gjithashtu shtoi se do të mund ta shohë djalin në të ardhmen. Ajo gjithashtu theksoi se “shumica e zëvendësuesve nuk janë në të për para”, dhe ajo dëshiron që publiku të jetë i vetëdijshëm për këtë.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Ajo e quan veten Barbie e parë çeke. “Unë dukesha si ajo para se të hyja nën thikë”

Shibari ose arti japonez i dashurisë. Ofron ndjesi ekstreme seksuale dhe forcon lidhjet emocionale