Këshilla të dobishme

Nuk do të dekoroni një pemë këtë vit? 6 ide alternative që do t’ju vendosin në frymën e Krishtlindjes!

11views

Për rreth dhjetë ditë do të festojmë Krishtlindjet, të shumtë janë ata që i kanë zbukuruar tashmë, ndërsa në ditët në vijim radha do të jetë edhe pjesa tjetër. Por disa për arsyet e tyre, nuk do të dekorojnë një pemë të Krishtlindjes këtë vit. Ata nuk kanë kohë, nuk kanë humor apo probleme të tjera.

Por kjo nuk do të thotë se nuk ka ide për të hyrë në frymën e Krishtlindjes që të gjithëve na duhet kaq shumë për të shpëtuar nga problemet e përditshmërisë. Më poshtë kemi ide alternative për ju.

Nuk doni të dekoroni një pemë këtë vit?

Ka edhe buqeta të bëra me degë! Për ju që nuk dëshironi të dekoroni shtëpinë me një pemë, por dëshironi një dekorim minimal, këto ide do t’ju kënaqin!

Vendosni një kurorë të thjeshtë në degë të zhveshura… apo edhe topa. Ky dekorim i thjeshtë do t’ju japë një prekje festive dhe – na dëgjoni – do t’ju gëzojë.

A ju pelqen pon pons? Bashkangjitni një në secilën degë! Dhe nëse dëshironi, vendosni disa drita.

Po për një bimë të vogël në vazo? Një ide e thjeshtë që do t’i japë ngjyrën e Krishtlindjes shtëpisë tuaj.

Një sërë pemësh të vogla dekorative në kënde të ndryshme të shtëpisë do ta dekorojnë bukur.

Healthstories.gr