Këshilla të dobishme

Problemi klasik i pastrimit dhe si të shpëtoni prej tij

7views

Është fakt që shpesh në të njëjtën kohë që keni pastruar shtëpinë, të vjen era e keqe në të njëjtën kohë.

Dhe lecka juaj është më shpesh përgjegjëse për këtë!

Në vend që të mendoni menjëherë për ta zëvendësuar, ekziston një mënyrë e thjeshtë për të hequr qafe erën e keqe. Gjithçka që duhet të bëni është të gjeni përbërësit që keni në dollapët tuaj.

Së pari, lani leckën tuaj me ujë të ngrohtë, veçanërisht nëse e keni përdorur së fundmi për të mbledhur qumësht, lëng ose kafe. Në këtë mënyrë do të largoni mbetjet që janë përgjegjëse për erën e keqe të saj. Më pas, kullojeni mirë dhe lëreni të thahet në një vend të hapur.

Më pas mbushni kovën e saj me 1 litër ujë dhe shumë uthull të bardhë. Lëreni të zhytet për 30 deri në 40 minuta dhe do të keni një leckë të dezinfektuar dhe të pastër që nuk do të nuhasë fare.

baby.gr