Këshilla të dobishme

Rrotullat e letrës higjienike do t’ju vijnë në ndihmë në natën e Vitit të Ri. Zvarritni balonën mbi to. efekt? Fantastike

13views

Konfeti dhe tubat që i gjuajnë janë furnizime të njohura për festën e Vitit të Ri. Fatkeqësisht, shumica e tyre janë të disponueshme dhe të bëra prej plastike, gjë që krijon mbeturina të vështira për t’u hedhur. Prandaj, në vend që të blini produkte të shtrenjta të gatshme në dyqan, bëni vetë një tub të tillë.

Foto: instagram.com/deryatavas/

Megjithëse lëshuesit e konfetit në formë tubi janë padyshim mbresëlënës, vlen të përmendet se produkte të tilla të disponueshme të bëra prej plastike nuk janë domosdoshmërisht një zgjedhje e mirë. Por nëse nuk mund ta imagjinoni që numërimi mbrapsht deri në mesnatë të përfundojë me një shpërthim ngjyrash, ne kemi një lajm të mirë për ju. Ju mund të bëni vetë një tub të bukur dhe shumë më ekologjik. Për më tepër, ju paguani një pjesë të çmimit për të.

Dekorimi i Vitit të Ri 2024. Bëni një tub lëshimi

Derya është një krijues interneti që ndan ide për dekorime origjinale, të bukura dhe të punuara me dorë në internet. Për më tepër, ai përdor kryesisht produkte të lira ose produkte që normalisht do të përfundonin në plehra. Së fundmi ajo ndau një mënyrë të thjeshtë por jashtëzakonisht efektive për të bërë një zanat për Vitin e Ri. Ajo bëri tubin e lëshimit të konfetit në vetëm pak minuta. Çfarë ka përdorur ajo?

Për të përgatitur një tub konfeti të bërë në shtëpi, do t’ju duhet:

  • tullumbace
  • rrotulla letre higjienike
  • letre
  • ngjitës ose shirit
  • gërshërët
  • markera dhe produkte të tjera dekorative

Si të bëni një lëshues konfeti? Udhëzime hap pas hapi

Vetë përgatitja është jashtëzakonisht e thjeshtë, ndaj mund të jetë një devijim i këndshëm edhe me të vegjlit. Fillimisht, prisni një pjesë të vogël në pjesën e sipërme të balonës, më pas rrotullojeni dhe ngjiteni në fund të rrotullës së letrës higjienike. Lidhni një bisht dhe dekorojeni rolenë sipas dëshirës me markera dhe dekorime. Pritini letrën në copa të vogla që do të veprojnë si konfeti. Kur të keni mbaruar, hidhini ato në role. Tani gjithçka që duhet të bëni është të tërhiqni bishtin e balonës dhe kur ta lini të shkojë, konfeti letre do të dalë nga brenda. Kënaquni!

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Shpërndani disa pika në ujë dhe fshini me to një tavolinë druri. Kjo do të heqë qafe papastërtitë dhe mykun

Aty ku uthulla dështon, hyjnë erëzat popullore. Jo sode! Harrojeni erën nga lavatriçe