Këshilla të dobishme

Shenjat e horoskopit që nuk do të shkojnë mirë me Dashin. Universi nuk i mbështet këto marrëdhënie

10views

Në periudhën nga 21 marsi deri më 20 prill, njerëzit lindin nën shenjën e Dashit. Ata kanë një personalitet të fortë dhe dinamik. Ata janë shumë energjikë dhe pëlqejnë të drejtohen nga pasioni në jetë. Ata i arrijnë qëllimet e tyre pa hezitim. Ata e vlerësojnë pavarësinë dhe lirinë e tyre, kështu që nuk u pëlqen dikush të marrë kontrollin për ta. Ata pëlqejnë të marrin vendime spontane dhe nuk dinë të tregojnë durim. Dashi është i prirur për surpriza dhe ide jo standarde.

Foto: shutterstock/fizkes

Këto dy shenja të horoskopit nuk kanë një të ardhme të përbashkët

Dashi mund të ketë një problem me Peshoren e Zodiakut. Mbi të gjitha, ata kanë një qasje të ndryshme ndaj konflikteve. Dashi është i drejtpërdrejtë dhe i hapur, ndërsa Peshorja shmang përballjen, duke ruajtur kështu harmoninë. Dashi mund ta shohë këtë sjellje si shmangie e bisedave të vështira. Ata gjithashtu kanë një qasje të ndryshme ndaj angazhimeve. Dashi është i pavarur, ndërsa Peshorja kërkon një marrëdhënie të qëndrueshme. Jeta e tyre së bashku do të ishte një melodramë e vërtetë.

Njerëzit e këtyre shenjave nuk do të shkojnë kurrë mirë

Dashi janë shenja shumë të sigurta. Po ashtu edhe Akrepat. Megjithatë, ata janë gjithashtu shumë këmbëngulës, gjë që në fund mund të çojë në konflikte të rëndësishme. Idetë e papritura dhe të pamenduara të Dashit mund të bëjnë një përshtypje të keqe për Akrepat e ekuilibruar. Për më tepër, Dashi nuk e ka zakon të tregojë durim, gjë që zodiaku i Akrepit e dënon. Dashi mund të dëshirojë të kontrollojë Akrepat që nuk do ta lejojnë atë. Kjo mund të frustrojë të dyja shenjat. Ky njohje nuk do t’u përshtatet atyre.

Një marrëdhënie midis këtyre shenjave do të ishte torturë

Për shkak të ndjeshmërisë së tyre, Gaforret shmangin konfliktet, të cilat mund të mos jenë tërheqëse për një Dashi të drejtpërdrejtë. Marrëdhënia e tyre do të bazohej në keqkuptime të vazhdueshme. Përveç kësaj, Dashi përpiqet për pavarësi dhe pëlqen të ndiejë liri në marrëdhënie. Ata mund të ndihen të kufizuar nga Gaforret e zodiakut, të cilët kanë nevojë për shumë afërsi emocionale dhe vëmendje. Natyra mbrojtëse dhe kujdestare e Gaforreve mund të jetë irrituese për Dashin. Ata mund ta perceptojnë atë si një përpjekje për t’i kontrolluar ata. Këto shenja janë si zjarri dhe uji për njëra-tjetrën.

Pasioni i redaktorit në ju.

Artikuj të ngjashëm:

3 shenjat më të stresuara të zodiakut. Këto shenja mund t’i hedhin në një vorbull stresi

Zodiaku i Virgjëreshës ua bën këtë edhe atyre që janë më afër tyre. Ky është faji i saj më i madh