Këshilla të dobishme

Shtëpitë që lënë një përshtypje të mirë të parë kanë këto 5 gjëra të përbashkëta

10views

I nevojiten vetëm 26 sekonda që një mysafir të krijojë një mendim dhe mendim për një shtëpi. Çfarë mendoni se hapësira juaj u zbulon të tjerëve?

Të gjithë ata që kanë një shtëpi të bukur që duket në shikim të parë ndjekin 5 rregulla bazë. Shihni kush janë.

Një hyrje me stil

Një hyrje e pastër dhe tërheqëse në shtëpi është hapi i parë që duhet të bëni për të dhënë një imazh të mirë. Është gjëja e parë që çdo mysafir sheh kur hyn në shtëpinë tuaj. Mos e teproni me dekorimin e hyrjes. Zgjidhni gjëra të thjeshta dhe me stil në tone. Eksperimentoni në zona të tjera, por jo në hyrje. Aty gjërat duhet të jenë më të thjeshta dhe më të organizuara. Në fund të fundit, kjo është e gjitha.

Aroma e hapësirës

Përtej dekorimit të një hapësire, një rol të madh luan edhe mënyra se si nuhat. Një erë e bukur mund ta bëjë një mysafir ta dojë shtëpinë tuaj që në fillim. Ndezni një qiri me aromë vanilje përpara se të mirëpritni mysafirët tuaj. Disa lule të freskëta gjithashtu mund ta bëjnë këtë punë.

Organizimi i hapësirës

Rrëmuja që mund të ketë një hapësirë ​​sigurisht që luan një rol shumë të madh në përshtypjen e parë që do të krijojë. Sigurohuni që të rregulloni shtëpinë tuaj përpara se të mirëpritni mysafirët tuaj. Përdorni kosha të bukura për të vendosur në to gjithçka që sjell rrëmujë në hapësirë.

E bardhë në mure

Ngjyra që zgjidhni për muret tuaja është gjithashtu shumë e rëndësishme. Një sondazh i fundit ka treguar se grija në mure është një nga ngjyrat që nuk të lënë përshtypje të mirë në shikim të parë, në ndryshim nga nuancat e së bardhës që fitojnë gjithmonë përshtypjet. Nëse lyerja e shtëpisë tuaj nuk është një opsion tani, thjesht mund të përqendroheni te ndriçimi.

Prekja personale

Që mysafiri juaj të vazhdojë të ketë një imazh të bukur të shtëpisë tuaj pas përshtypjes së parë, ka një rëndësi të madhe. Shtoni kontaktin tuaj personal në hapësirën tuaj dhe tregoni se kujdeseni për mysafirët tuaj. Vendosni jastëkë dekorativë në divan që ata të mund të ulen rehat, vendosni peshqirë të pastër në banjë dhe ndezni disa qirinj në hapësirë. E gjithë kjo tregon se keni bërë një përpjekje shtesë për t’u kujdesur për ta.

spirossoulis.com