Këshilla të dobishme

Si të hiqni gjurmët e gishtërinjve nga muret

10views

Fëmijët e vegjël në shtëpi që në momentin që fillojnë të ecin janë një telash i ëmbël. Sidomos kur ata fillojnë të kuptojnë ose për mbështetje ose të jenë kuriozë për gjithçka rreth tyre.

Por çfarë ndodh kur ato fillojnë të kapin muret dhe veçanërisht kur ato janë të sapolyera? Harroje se po vrapoje me lecke pas engjëjve të tu të vegjël, h therrime buke do t’ju liroj duart!

Po mirë e keni lexuar, thërrimet e bukës, përveç kalorive dhe niseshtës, heqin edhe shenjat e gishtave nga muret! Pasi të keni marrë një copë thërrime, shtypeni në gishta për të formuar një brumë, më pas aplikojeni në njollë me gishta dhe rezultatet do t’ju hanë mendjen. Thërrmimet do t’i kenë hequr të gjithë gishtat nga muret dhe do të duken sikur keni kaluar orë të tëra duke i pastruar me pastrues dhe një sfungjer!

spirossoulis.com