Këshilla të dobishme

Truku për të nxjerrë qershitë me një lëvizje

7views

Për të hequr lehtësisht dhe shpejt gropat nga qershitë e destinuara për ëmbëlsirë ose për zbukurimin e akulloreve dhe ëmbëlsirave, nuk nevojitet asnjë mjet i veçantë.

Mjafton një kashtë e fortë (si ato që kanë shumë kuba akulli individual, gota ose termose) ose një kashtë druri me anën me diametrin më të madh (jo majën).

Hiqni bishtat nga gropat dhe më pas shtypini nga baza e kërcellit poshtë, duke e tërhequr gropën së bashku pa prishur formën e qershisë. Në një shishe – që nuk është e nevojshme – mblidhni lëngjet nëse dëshironi. Duke parë videot e mëposhtme, metoda e thjeshtë bëhet plotësisht e kuptueshme.

ethnos.gr