Këshilla të dobishme

Zgjidhja ekonomike që mund të zëvendësojë kurthe me ngjyra

6views

Shumë herë ngjyrat e rrobave zbehen shumë lehtë, duke bërë që të përdorni vazhdimisht kurthe ngjyrash, që nuk është zgjidhja më ekonomike!

Një truk i thjeshtë financiar do t’ju kursejë para duke mbrojtur rrobat tuaja.

Gjithçka që ju nevojitet është një e thjeshtë piper i zi.

Shtoni 1 lugë. piper në ndarjen e makinës larëse ku vendosni detergjentin dhe shtoni detergjentin që do të shtonit normalisht për një larje normale. Lajini rrobat normalisht me ujë të ftohtë dhe do të habiteni me rezultatin. Ju mund të përdorni ngjyra të ndryshme rrobash siç do të bëni nëse vendosni një kurth ngjyrash brenda makinës larëse.

baby.gr