Këshilla të dobishme

Zodiaku i Virgjëreshës ua bën këtë edhe atyre që janë më afër tyre. Ky është faji i saj më i madh

11views

Shenja e zodiakut Virgjëresha është perfeksionistja më e madhe nga të gjitha shenjat e zodiakut. Ai e do rendin rreth tij (në shtëpi, në tryezë, në punë ose në makinë) dhe në jetën e tij. Jeta e Virgjëreshës është e organizuar dhe e rregulluar nga fillimi në fund – asaj nuk i pëlqen ndryshimet, kthesat e papritura dhe surprizat, sepse vlerëson paqen dhe stabilitetin. Për fat të keq, Virgjëresha nuk është e përsosur – ajo ka mjaft të meta dhe njëra prej tyre është veçanërisht e sikletshme.

Foto: shutterstock/Dizajni Spectral

Virgjëreshës i pëlqen të organizojë, rregullojë dhe ruajë rendin. Kjo është e lehtë për të, sepse është inteligjente, e aftë dhe e hapur për të thelluar njohuritë e saj. Një personi nën shenjën e Virgjëreshës pëlqen të mësojë në mënyrë që të jetë në gjendje të përdorë me mjeshtëri informacionin e marrë më vonë dhe të befasojë partnerët e tij me njohuritë e tyre.

Virgjëreshës i pëlqen të analizojë dhe të nxjerrë përfundime, është shumë e hollësishme dhe vëren lehtësisht detaje që të tjerëve mund të humbasin. Ajo është punëtore, e besueshme dhe gjithmonë e përgatitur mirë, prandaj çdo shef dëshiron ta ketë atë në ekipin e tij. Për fat të keq, perfeksionizmi dhe pedantizmi i saj i tepruar shpesh mund të jenë një disavantazh dhe në raste ekstreme mund të kthehen edhe në një sëmundje që komplikon seriozisht jetën e Virgjëreshës dhe të dashurit të saj.

Edhe pse Virgjëresha ka shumë përparësi, ajo gjithashtu ka të meta, dhe një veçanërisht e pakëndshme mund ta bëjë vërtet jetën tuaj të mjerueshme!

Virgjëresha e Zodiakut ka një të metë veçanërisht të sikletshme. Madje i trajton kështu edhe të dashurit e tij

Virgjëresha mund të jetë jashtëzakonisht inatosur, intolerante dhe konservatore. Përveç kësaj, thellë brenda vetes, ajo e konsideron veten më të zgjuar se shumica e njerëzve dhe nuk e fsheh fare, gjë që shkakton mosmarrëveshje dhe madje konflikte. Fatkeqësisht, inteligjenca e Virgjëreshës nuk shkon paralelisht me aftësinë për të mbajtur një ndjenjë përgjegjësie dhe për të marrë gjërat në duart e veta. Virgjëreshës i mungon edhe aftësia për të menaxhuar njerëzit e tjerë, megjithëse do të donte shumë ta bënte këtë, sepse thellë brenda saj beson se asgjë nuk është e pamundur për të.

Virgjëresha ka një të metë jashtëzakonisht të bezdisshme – ajo është kritike dhe i përmbahet detajeve. Ai gjithmonë di gjithçka më mirë, beson se mund të bëjë gjithçka më saktë dhe me mjeshtëri se të tjerët, dhe sapo sheh edhe gabimin ose pengimin më të vogël, ai flet për të me zë të lartë, duke i vënë kështu kolegët ose të dashurit në një dritë të keqe. Kështu që ai duhet të punojë me veten sepse është vërtet e vështirë të qëndrosh gjatë me të!

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

E metë jashtëzakonisht toksike e Akrepit. Shkatërron gjithçka dhe këdo

Fati nuk i lë ata dhe gjithçka falë datës së lindjes. Astrologjia e bën të qartë