Kuzhina e ditës

50-disa! Këto ngjyra thonjve do të rinovojnë duart tuaja dhe do t’u japin atyre një prekje elegante. Vini bast mbi to këtë vjeshtë

12views

Mundësitë për artin e thonjve janë të pafundme. Çdo femër mund të zgjedhë një manikyr sipas shijes së saj. Megjithatë, është e dobishme për zonjat e pjekura të dinë se cilat ngjyra u japin shkëlqim duarve dhe i bëjnë ato të duken më të reja.

Foto: shutterstock/yanishevska

Fatkeqësisht, me kalimin e viteve, lëkura humbet shkëlqimin e saj natyral dhe bëhet e thatë dhe e hollë. Kjo vlen për të gjithë trupin, duke përfshirë duart. Për shumë gra në të pesëdhjetat e tyre, bëhet komplekse. Megjithatë, ka një mënyrë rreth kësaj. Përveç kujdesit të duhur, ia vlen t’i kushtohet vëmendje edhe manikyrës. Ngjyrat specifike mund ta bëjnë lëkurën e duarve të shkëlqejë dhe t’i kthejnë shkëlqimin e tyre, duke i bërë ato optikisht më të reja. Ne ju rekomandojmë se cilat ngjyra ia vlen të zgjidhni pas pesëdhjetë.

E kuqe klasike, e përjetshme. Manikyr për femra me karakter

E kuqja është tashmë një klasik. Në fakt, kjo ngjyrë funksionon në çdo stinë për gratë e të gjitha moshave. Sidoqoftë, veçanërisht zonjat e pjekura duhet t’i kushtojnë vëmendje. Të dyja nuancat klasike dhe nuancat që priren drejt portokallisë rinovojnë optikisht duart dhe u japin atyre një pamje të freskët dhe rrezatuese.

Hije të lehta ngjyrë bezhë dhe kafe. Ngjyra universale për çdo rast

Nuancat ngjyrë bezhë dhe kafe janë gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyer për zonjat 50+. Janë ngjyra shumë të gjithanshme që janë të përshtatshme për veshje të përditshme dhe për raste të ndryshme. Tonet e lehta janë të shkëlqyera për ndriçimin e duarve dhe përafrimin e pllakës së thonjve me lëkurën, e cila duket shumë elegante dhe e lëmuar. Megjithatë, nuancat më të errëta, të tilla si kafe e ftohtë, duhet të shmangen pasi ato theksojnë papërsosmëritë e duarve.

Frengjishtja në shumë forma. Ky manikyr nuk do të dalë kurrë nga moda

Një manikyr që i përshtatet femrave të të gjitha moshave, por sidomos femrave të pjekura, është sigurisht manikyri francez. Manikyr klasik është një gozhdë rozë e lehtë me një majë të bardhë, por ka shumë variacione të tjera. Frengjishtja mund të bëhet, për shembull, me një majë të kuqe ose kafe të lehtë. Siç u përmend tashmë, tonet e lehta rinovojnë bukur duart.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Si të rinovoni duart? Përzieni me mjaltë dhe lyeni duart. Ajo funksionon më mirë se kozmetika kundër plakjes

Nëse dëshironi të dukeni elegante, mos e vishni në vjeshtë. 3 trende që më mirë t’i harroni pas pesëdhjetë