Kuzhina e ditës

Do paguaj 10 euro dhe do heq dy probleme. Dikush duhet ta patentojë këtë pomadë

20views

Për çfarë e përdorni yndyrën e kalit? Zakonisht e fërkoni në trup për dhimbje muskujsh ose kyçesh, por funksionon mirë edhe për kujdesin e bukurisë. Si? Secili prej nesh duhet ta dijë këtë truk, i cili nuk kushton shumë, sepse një paketë të produktit mund ta blini për rreth 10 euro.

Për çfarë e përdorni yndyrën e kalit?
Foto: instagram/@ppetra98

Shumë njerëz e dinë se çfarë është yndyra e kalit. Edhe pse zakonisht përdoret për të lehtësuar dhimbjet dhe sëmundjet e tjera, jo të gjithë e kuptojnë se funksionon mirë edhe në kujdesin e trupit. Si funksionon dhe pse ia vlen ta keni në shtëpi? Për paketën paguani vetëm 10 euro. Megjithatë, përpara se të blini dhe përdorni pomadën, mos harroni të konsultoheni me mjekun ose farmacistin tuaj për efektet e tij dhe efektet anësore të mundshme.

Si funksionon yndyra e kalit? Shumë njerëz e përdorin atë për nyje

Derri i kalit ka një përbërje natyrale dhe ndihmon shumë njerëz me sëmundje që lidhen me dhimbjet e kyçeve apo muskujve. Produkti është i njohur për aromën e tij intensive bimore dhe gjendet shpesh në kutitë e ndihmës së parë të gjysheve tona. Përbërja zakonisht përmban ekstrakt nga arnika, kokrrat e dëllinjës, gështenjës së kalit, nenexhikut dhe trumzës. Sidoqoftë, mbani në mend se mund të ndryshojë në varësi të ofertës së prodhuesit. A e dini se mund të përdorni një produkt për kujdesin e trupit? Edhe pse pak njerëz kanë dëgjuar për të, efektet e tij mund t’ju habisin.

Me çfarë ndihmon pomada e kalit? Me siguri nuk e kishit idenë

Ju mund të përdorni yndyrën e kalit për të luftuar celulitin. Falë vetive të tij ngrohëse, produkti do të përmirësojë qarkullimin e gjakut dhe do të stimulojë lëkurën, gjë që do të ndihmojë në heqjen e të ashtuquajturave lëvozhgë portokalli. Përdorimi i pomadës së bashku me peeling dhe masazh do të jetë i dobishëm. Por mos harroni të konsultoheni fillimisht me mjekun ose farmacistin tuaj se sa shpesh mund ta përdorni.

Ju mund të përdorni yndyrën e kalit për të luftuar celulitin. Falë vetive të tij ngrohëse, produkti përmirëson qarkullimin e gjakut dhe stimulon lëkurën.
Foto: shutterstock/kei907

Përveç kësaj, vaji është i përshtatshëm edhe për flokët. Si funksionon? Doli që Falë përbërësve të tij, stimulon rritjen më të shpejtë të rrënjëve dhe, kur përdoret për masazh, përmirëson qarkullimin dhe furnizimin me gjak në lëkurën e kokës. As në këtë rast mos harroni të konsultoheni me mjekun tuaj për përdorimin e preparatit. Dhe nëse jeni duke luftuar me problemet e rënies së flokëve, specialisti do të gjejë zgjidhjen më të mirë për problemin bazuar në historinë tuaj mjekësore dhe ekzaminimin.

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Pomada me vitamina shpesh blihet për rrudhat. A funksionon vërtet?

I mbushin rrudhat si çimento. Pomadat e farmacive që kushtojnë disa euro janë hit