Kuzhina e ditës

Këto 3 tendenca nuk do të jenë më në modë në vitin 2024. Më mirë të mos i blini këto gjëra në shitje

12views

Tendencat e modës ndonjëherë mund të jenë befasuese. Ndonjëherë diçka që ishte shumë e njohur jo shumë kohë më parë, papritmas del nga moda. Cilat tendenca do të jenë një gjë e së kaluarës në 2024? Këtu janë tre lloje.

Foto: shutterstock/Sabelnikova Olga

Tendencat e modës ndryshojnë herë pas here. Viti i ardhshëm nuk do të jetë ndryshe. Ne jemi gati të heqim dorë nga disa gjëra që ishin të njohura pak kohë më parë. Cilat janë ato? Këtu janë disa sugjerime.

Këto tendenca do të jenë një gjë e së kaluarës në vitin 2024. Çanta dore jashtëzakonisht të vogla

Ndodh shpesh që temat që befas bëhen të njohura në rrjetet sociale na befasojnë fillimisht. Megjithatë, pas disa kohësh mund të shohim gjithnjë e më shumë njerëz të veshur me këtë lloj veshjeje apo aksesorësh në rrugë. Kështu ishte edhe rasti çanta dore jashtëzakonisht të vogla, të cilat kanë fituar shumë fansa vitet e fundit. Megjithatë, rezulton se në vitin 2024 do të fillojmë të devijojmë ngadalë nga ky trend. Ne do të zgjedhim çantat shumë më pragmatike që mund të përshtaten shumë më tepër se një telefon dhe çelësa.

Këto tendenca do të jenë një gjë e së kaluarës në vitin 2024. Këpucë të rënda

Çizmet e rënda që dominonin rrugët një apo dy vjet më parë ka të ngjarë të kenë një fat të ngjashëm. Ne filluam të devijojmë nga ky trend tashmë këtë vjeshtë. Në muajt e ardhshëm, këto çizme të rënda do të zëvendësohen me çizme elegante ose çizme të rehatshme.

Këto tendenca do të jenë një gjë e së kaluarës në vitin 2024. Veshje oversize

Dalëngadalë do të fillojmë të devijojmë nga trendi ovsersize. Edhe pse kjo lloj veshjesh do të bëhet më pak e njohur në muajt në vijim, ne nuk do të heqim dorë plotësisht prej saj. Ne do të fillojmë të kërkojmë më shumë ekuilibër në stilin tonë. Nëse për shembull vendosim për pantallona oversize, pjesa e sipërme tashmë duhet të jetë më e ngushtë.

Redaktorët ju duan.

Artikuj të ngjashëm:

Moda 50+. Top 3 modelet e fustaneve që afrojnë figurën me llojin e orës së rërës. Shumë femërore dhe në modë!

Rinovoni dhe ndriçoni fytyrën tuaj. Ja se si të krijoni pamjen e përsosur të grimit të Krishtlindjeve për gratë 50+