Kuzhina e ditës

Punon si hekur rrudhe dhe kushton vetem 5 euro. Kjo mrekulli nga farmacia do t’ju bëjë të dukeni disa vite më të reja

19views

Mos u mashtroni nga kozmetika e zgjuar! Sekreti për një pamje rinore qëndron tek përbërësit cilësorë dhe nuk ka pse të kushtojë një pasuri. Ky produkt kushton vetëm 5 euro dhe funksionon më mirë se shumë produkte të lartë.

Pse femrat franceze mendojnë se kanë zbuluar sekretin për t’u dukur të reja?
Foto: shutterstock/Vladimir Gjorgiev

Pse femrat franceze mendojnë se kanë zbuluar sekretin për t’u dukur të reja? Sepse në vend që të shkojnë në qendra tregtare, ata kërkojnë kozmetikë në farmaci. Për ta është e rëndësishme përbërja, jo marka. Prandaj, ai preferon të mbështetet në kozmetikë që jo vetëm duken bukur, por edhe funksionojnë. Ky krem ​​në veçanti ka qenë sekreti i tyre prej vitesh.

Ky krem ​​vepron si një hekur mbi rrudhat

Nëse deri më tani keni investuar në kozmetikë që kushtojnë një pasuri dhe nuk kanë pasur asnjë efekt, duhet ta provoni patjetër këtë krem. Është lehtësisht i disponueshëm, ka një përbërje të shkëlqyer dhe një çmim shumë tërheqës. Mund ta gjeni pothuajse në çdo farmaci. Çfarë funksionon kaq mirë?

Në mjekësinë kozmetike, vitamina A është konsideruar prej vitesh sekreti i një pamjeje rinore. Ai është përgjegjës për gjendjen e lëkurës sonë. Retinoidi cili përmban jo vetëm redukton linjat e holla dhe rrudhat e thella, por edhe stimulon prodhimin e kolagjenit dhe përshpejton rindërtimin e qelizave. Vlen të theksohet se kjo është forma më e butë e këtij përbërësi të fuqishëm, duke parandaluar acarimin duke arritur rezultate nokaut.

Si të përdorni kremin me vitaminë A?

Kur trajtoni kremin me vitaminë A, duhet mbajtur mend se luan një rol kyç rregullsia e aplikimit. Si të aplikoni kremin? Është mirë të aplikoni një sasi të vogël të preparatit në mbrëmje para se të shkoni në shtrat. Kështu do të zgjoheni në mëngjes me lëkurë të fytyrës dukshëm më të lëmuar, më të tonifikuar dhe të pushuar. Një efekt i tillë për 5 euro? Ne jemi padyshim pro!

Është mirë të aplikoni një sasi të vogël të preparatit në mbrëmje para se të shkoni në shtrat.
Foto: shutterstock/Me dia

Redaksia Pasioni në ju.

Artikuj të ngjashëm:

Pomada me vitamina shpesh blihet për rrudhat. A funksionon vërtet?

Mjafton gjysma. Punon si tropokolagjeni 150 euro. Ju ndaloni formimin e rrudhave të reja