Zoek
Terug

Smulpas makkelijk & snel sparen

Sparen bij d’n Bekker makkelijk en aantrekkelijk !

KIJK HIER NAAR DE SMULPASRECLAMES:

Reclame of Belonen?
Wij zijn van mening dat je beter de klant kunt belonen als reclame maken, immers tevreden klanten is de beste reclame. Onze klanten zijn onze trots , vandaar dat wij van d’n Bekker zijn begonnen met de SMULpas®. Met onze SMULpas® kunt u bij d’n Bekker punten sparen. Ook kunt u hier de punten inwisselen voor gratis producten.

Hoe werkt het?
Bij besteding onder de € 2,50 worden er geen punten gegeven. Bij bedragen hierboven worden voor iedere stap van € 2,50 5 punten op de kaart bijgeschreven.

Besteding
€ 2,50 – € 4,99 | 5 punten
€ 5,00 – € 7,49 | 10 punten
€ 7,50 – € 9,99 | 15 punten
Etc. etc.

Dit geldt voor het ons gehele assortiment. De punten worden via de kassa bij en afgeboekt.

Wat zijn spelregels:
Voor het afrekenen aangeven dat u een SMULpas®heeft want: Het is niet mogelijk om op een later tijdstip de punten bij te laten boeken, dit moet VOOR het afrekenen gebeuren. Wat kun je met de gespaarde punten? Deze kun je inwisselen voor bepaalde producten in onze winkels en NIET in de webshop. Er is echter een voorwaarde: dat je voldoende punten gespaard moet hebben. Bijbetalen is helaas niet mogelijk. Deze producten zullen gaan variëren en via een nieuwsbrief en website één keer per 3 maanden verandert worden. Ook is het inwisselen van spaarpunten voor geld niet mogelijk. De voorwaarden liggen ter inzage in ons bedrijf en staan op onze internetsite! Veel succes met de SMULpas®!