Specialiteiten

Altijd iets lekkers en bijzonders. Sommige van onze producten zijn zo bijzonder dat u deze alleen bij ons aantreft. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze verschillende worstenbroodjes? Of onze bijzondere vlaaien? Stuk voor stuk bijzonder en allemaal even lekker!

Worstenbrood

Nergens is het worstenbrood lekkerder dan bij D’n Bekker. Dat komt omdat wij onze worstenbroodjes met liefde en passie bereiden. Met de beste kwaliteit grondstoffen. Wij gebruiken ons recept al meer dan 25 jaar. Maar nog steeds wordt het regelmatig verder verfijnd. En we bakken maar liefst 8 varianten!

Worstenbrood
Meer informatie

Vlaaien

Een overheerlijke vlaai. Onze banketbakkers gebruiken alleen de beste verse ingrediënten. Versgeslagen slagroom en fluweelzachte vullingen. Vlaaien die alle zintuigen prikkelen!

Desem en Spelt

Niets is zo puur als de smaak van desem. Ons eigen desem komt tot stand na een natuurlijk gistingsproces. Water, meel en bloem en verder niets anders dan geduld. Want door een zeer lange rijstijd krijgt ons desembrood zijn overheerlijke smaak. Een biologisch brood met een krokante korst.

Desem en Spelt
Meer informatie

Taart op maat
Meer informatie

Taart op maat

Een taart is altijd een feestje. Maar wist u dat wij ook een foto of logo op een taart kunnen printen? Van bijvoorbeeld uw jarige kind of die jubilerende collega. Dat maakt het nóg feestelijker. Wij maken taarten in iedere gewenste vorm, smaak en afmeting.